Neymar javno priznao prevaru, komentar njegovog oca ostavio je u čudu aspolutno sve

Čestitao mu

Neymar javno priznao prevaru, komentar njegovog oca ostavio je u čudu aspolutno sve

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar Junior javno je saopštio da je prevario djevojku Brunu Biancardi s kojom čeka dijete, a na patetičnu poruku javio se njegov otac koji nije pročitao tekst do kraja i mislio je da se njegov sin ženi, te mu je uputio čestitku.

Neymar Junior podigao je veliku prašinu. Na društvenim mrežama je osvanula poruka izvinjenja djevojci Bruni Biancardi s kojom čeka dijete. U pitanju je prevara.

"Primijetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila sa svim ovim i koliko želiš biti uz mene. I ja uz tebe. Pogriješio sam. Napravio sam grešku prema tebi", poručio je napadač i nastavlja:

"Pogriješio sam. Pogriješio sam prema tebi. Usudit ću se reći da pravim greške svaki dan, ali one lične rješavam kući s porodicom i prijatlejima.

"Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoće li naše uspjeti, ali danas sam siguran da želim pokušati. Sanjam da sam s tobom. Naša će svrha prevladati, naša ljubav prema našoj bebi će pobijediti, a naša ljubav jedno prema drugom će nas ojačati."

Oglasi

"Bru, već sam se izvinio zbog činjenice da sam te bez ikakve potrebe izložio javnosti, ali morao se izviniti i javno. Bez tebe se ne mogu zamisliti. Ne znam hoćemo li uspjeti, ali ti si ta s kojom želim pokušati", poruka je koju je poslao Neymar.

Zatim se oglasio njegov otac koji nosi isto ime. Senior nije pročitao tekst do kraja, pa je pomislio da mu se sin ženi i uputio mu je čestitku.

"Tako je sine. Život nas uvijek uči. Čestitam", poruka je Neymara seniora.

Ova poruka je nasmijala mnoge. Svjesni su da otac nije pročitao poruku do kraja, a interesantno je svakako da je za priznanje prevare Brazilac dobio brojne poruke podrške.

Oglasi