Britanski pjevač provocirao Leeds, pa dobio brutalan odgovor

Pao mu mrak na oči kada je vidio notifikaciju

Britanski pjevač provocirao Leeds, pa dobio brutalan odgovor

Evropski klubovi su posljednjih godina na društvenim mrežama sve maštovitiji, ali i opušteniji kada s nekim treba ući u raspravu ili mu odgovoriti.

Najbolje se to vidjelo na primjeru Leeds Uniteda, koji je na svojoj zvaničnoj stranici posvetio jedan tweet Niallu Horanu, 25-godišnjoj britanskoj pop zvijezdi.

Ali, nisu to uradili tek tako, već su bili izazvani. Horan je poznat kao veliki navijač Derby Countyja, a na svom Twitteru je napisao: "Nikom se ne sviđa Leeds United".

Međutim, irski pjevač nije ni slutio da će dobiti oštar i brutalan odgovor od Leedsa, koji mu je uzvratio riječima: "Nikome se ne sviđa ni tvoja solo karijera".

Da pojasnimo, Niall Horan je bivši frontmen megapopularne britanske grupe One Direction koju je napustio 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi