Broj aktivnih korisnika na portalu SportSport.ba premašio 15.000

Avgust donio najžustrije diskusije u komentarima na članke

Broj aktivnih korisnika na portalu SportSport.ba premašio 15.000

SportSport.ba

Nakon zatišja koje smo doživjeli početkom pandemije koronavirusa u martu 2020. godine, sport se u avgustu vratio na velika vrata i ako se igralo bez publike na stadionima, interes kako za domaća tako i za inostrana takmičenja je itekako veliki.

Publika se u Bosni i Hercegovini još uvijek nije vratila na stadione, ali jeste pred ekrane, što TV-a, što računara i mobitela. Potvrđuje to i činjenica da je u avgustu 2020. godine pročitano preko 28 miliona stranica portala SportSport.ba na webu i još oko polovine od toga na Android i iOS aplikacijama. Time je uz više od 10 miliona posjeta oboren rekord čitanosti našeg portala, te potvrđena teza da sport ne može ugasiti nikakav virus ili pandemija.

U avgustu 2020. registraciju na portal SportSport.ba potvrdilo je 2.236 novih korisnika čime je ukupan broj aktivnih korisnika porastao na 16.245. Čak trećina njih aktivno učestuvje u diskusijama na komentarima na članke portala SportSport.ba, pa je vas 5.407 ostavljalo komentare ispod članaka i to u prosjeku sa po 37,5 komentara po korisniku za total od preko 200.000 komentara od pokretanja ovog servisa prije nešto više od godinu i po dana.

Iako su komentari ispod članaka često pisani uz velike emocije po okončanju utakmica, samo oko 2,5% njih sadržavalo je neprimjerene sadržaje zbog kojih su morali biti uklonjeni. Na sve komentare više od 15.000 naših aktivnih korisnika ostavili su preko 900.000 lajkova i oko 500.000 dislajkova, pa se čini da su čitaoci ipak u najvećem dijelu zadovoljni onim što se komentariše.

Diskusije na člancima portala SportSport.ba sve su intenzivnije i zanimljivije, te je avgust 2020. i na tom polju donio svojevrstan rekord. Nikada više komentara na članke nije ostavljeno kao u mjesecu koji je iza nas, čak 18.000 ili oko 600 dnevno.

Učestvujte i vi u diskusijama, registrujte se OVDJE ako niste do sada i ostavljajte konstruktivne komentare, te na taj način doprinesite da informacije koje donosimo sa sportskih terena budu još potpunije.

Top Komentari

Celtic
Sve je to lijepo, samo da prestanete pisati o starletama i ostalim Kur.avama bilo bi dobro, imam osjećaj svaki put kad uđem da sam ušao na Expres, Kurir, Svet.
36 2
DamirS
Navukli ste djecu i omladinu sa fuficama poput Wande, Georgine i Kinsey...
22 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije