Avgust donio najžustrije diskusije u komentarima na članke

Broj aktivnih korisnika na portalu SportSport.ba premašio 15.000

24

Komentari (24)

Nele.
Imam pitanje za admine. Ovdje svak moze pisat sta hoce, psovat, vrijedzat i svak moze prijavit bilo koga za bilo sta. Sta administracija radi po tom pianju, sankcionise li ove sto vrijedzaju i sta znace bezvezne prijave koje se evidentiraju?
durgutajdin
NAJBOLJI SAJT!!!
GuiliDamou
Ma u ovome smo najjaci! Lezi u fotelju, i pisi... zivot ce nam se svesti na komentarisanje tudjih zivota, a vlasnicima portala racuni sve deblji...fuj
Nele.
Ma nije sporno, komentirat, bude i dobrih komentara al ima i gomila djecurlije koja veze s vezom nema a i budala je kamara koji samo znaju psovat, vrijedzat.
spicolini
Jos samo da napravite normalnu sekciju za komentare. Ova dugmad za sortiranje ne rade i tako to
Keno
Al nas prcaju sto stavise onaku sliku heheh kao tako mi izgledamo
ubnt
Kada već pratite komentare , recite mi kako Čaušević podnosi ovo sa Messijem i kako je podnio poraz Barce od Bayerna ? Je li morao na respirator ili je dobio Putinovu vakcinu ? Klub mu se raspada pred njegovim očima ! Nemojte ga previše sprdati u redakciji ! Dosta mu je njegove muke !
tale
samo jos pornjave i ide to na 50 000
Zeleni_zub
Ne slušajte ove debile što razmišljaju o čemu ne treba pisati. Kakav glupan moraš biti pa da ti je problem što nešto ima, a ne što nešto nema.
Bohemia
Portsl nikada nije bio gori, a obara rekorde... do nas je
Mig_Mig
A place novinarima sramotne! Za klikere momci rade! Portal je odlican za koliko para rade!
SakeArsenal
A zamislite sa gazijom još, ne bi vam bilo kraja.
Ado
Najbolji portal i BiH, vezano za sport.
Mowzilla
Manje o ženama, više o mladim talentima
kaskada24
Hocemo li dobiti kakve nagrade za ovo?Hahah
aazz
Nazalost ovdje nema normalnih, ljudskih rasprava i razmjene misljenja, nego samo vrijedjanje, pogotovo kad su u pitanju teme vezane za domacu premijer ligu
DamirS
Navukli ste djecu i omladinu sa fuficama poput Wande, Georgine i Kinsey...
vuckobih
Ma neka malo i njih. Dižu rejting hehe.
user1590396893
Uu brate ovo ti ovi iz Sportsport neće halalit... Zaboravio si Dilettu, više objava ima o njoj nego o Džeki i Pjaniću zajedno :)
LOLLOL
Pa tebe su navukli debilu, vidis da i ovdje o Tome pises. Na svakom clanku samo moralisete a oni ubiru klikove
Vuk13
Kinsey nek stoji ove ostale rastjerat:)
SeoRusilac
Od ovih 15000 Gazija ima bar 100 profila
Celtic
Sve je to lijepo, samo da prestanete pisati o starletama i ostalim Kur.avama bilo bi dobro, imam osjećaj svaki put kad uđem da sam ušao na Expres, Kurir, Svet.
MaDaj
Pa tu im je 75% komentara hahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.