Želite samo sport, bez djevojaka i zabave? Nema problema, imamo rješenje za vas!

Nova opcija na Android aplikaciji portala SportSport.ba

Želite samo sport, bez djevojaka i zabave? Nema problema, imamo rješenje za vas!

SportSport.ba

Prateći sugestije naših vjernih čitalaca, Android aplikacija portala SportSport.ba unaprijedena je novom opcijom personalizacije.

Za sve čitaoce koji na portalu SportSport.ba ne žele čitati o djevojkama fudbalera, privatnom životu sportista, njihovim zgodama i nezgodama van sportskih terena na Android aplikaciji portala SportSport.ba sada donosimo rješenje.

Jednostavno, preuzmite posljednju verziju naše Android aplikaciju OVDJE ako to ranije niste uradili i u meniju odaberite ‘Podešavanja’ a onda isključite prikaz vijesti iz rubrike Magazin.

Napominjemo da vijesti uz ove rubrike postoje iako će za vas biti uklonjene sa naslovnice portala, ali ukoliko vas neko prozove u komentaru na takvom članku doći će vam obavijest, ukoliko kliknete na direktan link moći ćete pročitati članak isl.

Mogućnost isključivanja članaka iz rubrike Magazin trenutno je data samo korisnicima Android aplikacije, pa ukoliko želite koristiti ovu opciju, preporučujemo da preuzmete aplikaciju i podesite svoje personalizirane postavke.

Promo

Top Komentari

LOLLOL
Hahaha svaka cast za ovo suptilno sukanje laznim moralistima koji SIGURNO nece koristiti tu opciju jer njihovo je da prosipaju lazni moral i sole pamet drugim ljudima a ne ko fol izbjegavaju takve vijesti.
9 5
Deda995
A vi promjenite ime portala u sportporn.ba.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi