Cura u bijelom ustala zbog fotografije LeBrona i postala najtraženija osoba na društvenim mrežama
Nevjerovatna situacija postala je pravi hit na društvenim mrežama i mnogi traže ovu djevojku (Foto: Screenshot)

Izazvala je veliku pažnju

Cura u bijelom ustala zbog fotografije LeBrona i postala najtraženija osoba na društvenim mrežama

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi poraženi su protekle noći u Smoothie King Centru u New Orleansu od domaćih Pelicansa rezultatom 131:126, no pored brojnih zvijezda na parketu slavu je na kraju pokupila djevojka u bijelom koja je u jednom trenutku ustala s mjesta kako bi fotografisala LeBrona Jamesa koji je u borbi za loptom završio u publici.

LeBron James ni protekle noći nije mogao pomoći Los Angeles Lakersima da izbjegnu novi poraz, pa je njegov učinak od 27 poena, devet skokova i šest asistencija bio premalo protiv Pelicansa koji su slavili pobjedu rezultatom 131:126.

Međutim, iako je na parketu bio veliki broj zvijezda, najveću pažnju pokupila je jedna djevojka koja je sjedila u prvom redu kraj samog parketa.

James je u borbi za loptu uletio u publiku. Preletio je preko ove djevojke i pao je čak do trećeg reda, a zatim se desio trenutak zbog kojeg je ova cura postala najtraženija osoba na društvenim mrežama.

Ona je ustala i željela je fotografisati LeBrona koji je još uvijek ležao na publici. Ni slutila nije da će zbog toga postati ogromna zvijezda na društvenim mrežama, a razlog je lako pogoditi.

Oglasi

Apsolutno svi su odmah uočili veličinu njene zadnjice. Društvene mreže 'gore' zbog ove scene. Ova djevojka je postala veoma tražena i mnogi se pitaju o kome se radi.

Na kraju je djevojka u bijelom postala apsolutna zvijezda. Nije to definitivno očekivala po dolasku na utakmicu, a sigurno nije mogla naslutiti da će postati hit na društvenim mrežama.

Nema dileme da će njeno ime uskoro isplivati u javnost. Neko sigurno dobro zna o kome se radi, pa će i njeni računi na mrežama definitivno nakon svega imati brojne zahtjeve za prijateljstvo.

U svijetu savremenog sporta jedan ovakav trenutak nekom može promijeniti život. Dosta je djevojaka koje su zbog nekoliko sekundi na TV ekranu stekle veliku popularnost i vidjet ćemo hoće li i ova.

Njen potez definitivno je izazvao ogroman interes publike. Sve je veoma dobro jasno po komentarima i ko bi rekao da će neko zbog ogromne zadnjice steći popularnost.

Ipak, danas nas više ništa ne smije iznenaditi, pa ni ovakvi ludi detalji sa sportskih borilišta.

Oglasi

Najnovije vijesti