Čak je i Mourinhova božićna čestitka "posebna"

U svom stilu

Čak je i Mourinhova božićna čestitka "posebna"

Endin Čaušević, foto: EPA

Mnoge fudbalske zvijezde danas su preko društvenih mreža čestitali Božić onima koji slave ovaj praznik, a izuzetak nije bio ni trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho.

Međutim, baš kako smo to navikli od Posebnog i njegova čestitka za Božić morala je biti nešto posebno. Mourinho je dan proveo na Old Traffordu pripremajući se za sutrašnju utakmicu protiv Burnleyja.

Iako je praznik jasno je da portugalski stručnjak nema vremena za slavlje, te da mu je posao na prvom mjestu. Uz čestitku Mourinho je objavio i zanimljiv video.

MERRY CHRISTMAS....

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi