Komedija u Manchesteru: U glavnoj ulozi pospani Pogba, ali Mourinhu ništa nije smiješno
Foto: EPA

Jedva su ga probudili

Komedija u Manchesteru: U glavnoj ulozi pospani Pogba, ali Mourinhu ništa nije smiješno

Midhat Šljivak

Manchester United ove sezone igra dosta dobro, ali su napravili nekoliko kikseva u važnim utakmicama, pa su trenutno daleko od gradskog rivala Cityja u borbi za titulu prvaka.

Menadžer Jose Mourinho pokušava napraviti tim koji će na svim frontovima biti kandidat za trofeje, a jedan od glavnih igrača na tom putu je franucski veznjak Paul Pogba.

Daily Mail je danas donio zanimljivu priču o Francuzu. Nakon pobjede nad Arsenalom (3:1), Pogba se previše opustio i nije se pojavio na treningu naredni dan.

Svi pokušaji da se dođe do njega su propali. Na telefon nije odgovarao, pa je Jose Mourinho poslao ljude kako bi provjerili da li je sa sjajnim fudbalerom sve kako treba.

Kada su došli kod Pogbe imali su šta vidjeti. Francuz je bio u dubokom snu i jedva su ga uspjeli razbuditi kako bi došao na trening.

Naravno, nakon ovog je Pogba postao glavni predmet za komediju u Unitedu, a najviše je na "udaru" od strane Zlatana Ibrahimovića.

Mourinhu međutim nije bilo nimalo smiješno te ga je otvoreno prozivao nakon meča protiv Bristol Cityja u kojem je United ispao iz Carabao kupa.

Posebni mu je poručio:

"Za neke od nas ovo je bio još jedan dan u kancelariji. To jest, verovatno je ovo bio dan kada neki nisu ni hteli da dođu u kancelariju", rekao je Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi