Turski glumac ostavio Dilettu zbog deset godina starije od sebe

Zavela ga bivša misica Izraela?

Turski glumac ostavio Dilettu zbog deset godina starije od sebe

Edmir Škorić

Turski glumac Can Yaman primio je važnu nagradu na filmskom festivalu u Veneciji, ali tamo je bio bez prisustva i podrške svoje očigledno bivše djevojke, italijanske sportske novinarke Dilette Leotte.

Dilettin živ izgleda kao prava sapunica i samo joj je u svemu nedostajao još turski glumac. Ona i Can bili su zajedno mjesecima, navodno se spremalo i vjenčanje, pa ju je upoznao sa svojom porodicom u Istanbulu.

Međutim, čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj i već neko vrijeme nema zajedničkih objava, a on je navodno već pronašao novu djevojku.

Posljednji put zajednički su selfie podijelili 12. jula povodom pobjede italijanske reprezentacije na Evropskom prvenstvu. Od tada ih više nisu vidjeli zajedno ni na jednom službenom događaju niti na društvenim mrežama.

Najseksi sportska novinarka u Italiji niti potvrđuje niti opovrgava da je njenoj vezi sa turskom zvijezdom došao kraj, ali glasine su sve veće.

Oglasi

Neki mediji su objavili da je Dilettu Can ostavio zbog bivše Miss Izraela Moram Atias, koja ima 40 godina i 10 godina je starija od turskog glumca, odnosno devet od Dilette.

"Proslavila" se prije mnogo godina nakon što je navodno spavala sa rumunskom zvijezdom i proslavljenim napadačem Adrianom Mutom.

Fotografije Izraelke možete pogledati ispod:

Top Komentari

Husrefbeg22
Diletta je prava sultanija i najljepsa turska snaha. Nije on nju vec je ona njega sutnula. Ne moze Dilettu niko ostaviti.
4 10
emanuelmacron
ovi turcini samo daj picke,a vjera nista,sramota,
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti