Casillas "izradio" mladog golmana Srbije

Nije ispunio obećanje

Casillas "izradio" mladog golmana Srbije

Mladi srbijanski golman Predrag Rajković ostvario je veliki san - konačno je upoznao idola Ikera Casillasa.

U trećem kolu grupne faze Lige prvaka odmjerili su snage Porto i Maccabi, pa je mladi golman iskoristio priliku da upozna Casillasa i usput za uspomenu uzme dres. Međutim, preduhitrio ga je sportski direktor Jordi Cruyff. 

"Kakav dan. Još da sam dobio ono što sam htio po završetku utakmice. Preduhitrio me sportski direktor, gdje baš sad da se Cruyff sjeti Casillasa. Vjerovao sam da je dres moj i Božiji", rekao je Rajković. 

Rajković je otkrio da mu je Casillas uputio izvinjenje, ali i obećanje. 

"Casillas se izvinio i obećao da ćemo razmijeniti dres u Tel Avivu. Nije daleko taj dan. Jedva čekam kad će da svane i sunce da me ogrije", istakao je. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti