Sestra i sestrična slavnog tenisera nisu znale da ih snima kamera, nastao je muk kad su to shvatile

Htjele su samo biti zabavne

Sestra i sestrična slavnog tenisera nisu znale da ih snima kamera, nastao je muk kad su to shvatile

Edmir Škorić

Popularnog i sjajnog norveškog tenisera Caspera Ruuda pošteno su nasmijale njegova sestra Charlotte i sestrična Josephine.

Ruud se nakon pobjede protiv Hrvatske u prvom kolu United Cupa u Sydneyu na press konferenciji smijao, a razlog su bile simpatične djevojke iz Norveške.

Njegova sestra Charlotte i sestrična Josephine su šetnjom u tunelu stadiona ukrale šou. Odlučile su da glume modele i da prošetaju kao na modnoj pisti, no nisu imale pojma da ih snima kamera. Nakon što su shvatile, bile su vidno iznenađene.

"One obično nisu previše sramežljive pred kamerama. Vole biti na turnirima i pokazivati ​​se, vole sjediti u loži. Ipak, nije tipično za njih da rade ovakve stvari. Mislim da ih je bilo malo sram, vidio sam ih", rekao je Casper Ruud.

Oglasi

Djevojke često zajedno snimaju na TikToku, a u jednom od videa odlulčile su imitirati slavnog norveškog tenisera.

Ruud je, vidjevši taj video, kratko napisao: "Klonite se mog ormara".

@_carolineruud

Comment your favorite outfit🎾 #tennis #tennistiktok #yonex #casperruud #grandslam

♬ original sound - Kristin Chirico

25-godišnji Ruud igrao je jučer protiv Caspera Ruuda te je slavio sa 2:0. Trenutni broj 11 na svijetu zaigraće na Australian Openu.

Što se tiče trenutnog nastupa na United Cupu, Ruud je pobjedom nad Ćorićem donio Norvežanima pobjedu protiv Hrvatske.

U prvom susretu ove grupe Nizozemska je svladala Norvešku sa 2:1. Sada je na tabeli prva Norveška koja ima ukupno tri pobjede, druga je Nizozemska s dvije pobjede, a Hrvatska je treća sa samo jednom.

Danas Hrvatska igra protiv Nizozemske. Borna Ćorić je pobjedom nad Griekspoorom jutros donio vodstvo Hrvatima, a na dobrom putu da to učini je i Donna Vekić koja igra protiv Arantxe Rus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi