Žene zaluđene fotografijom Beckhama dok popravlja TV u boksericama, javila se i Eugenie Bouchard

Kome još treba popraviti TV?

Žene zaluđene fotografijom Beckhama dok popravlja TV u boksericama, javila se i Eugenie Bouchard

Edmir Škorić

Legenda Manchester Uniteda David Beckham popravljao je televizor u svom apartmanu, a supruga Victoria Beckham je odlučila da ga uslika i sa svijetom podijeli ovaj intresantan prizor.

Slavni par posljednje vrijeme je hit na Netflicu zbog dokumentarca o životu Davida Beckhama, no očito je supruga Victoria imala problema da ga pusti na svom TV-u kod kuće, pa je heroj u liku njenog muža priskočio u pomoć i krenuo s popravkom velikog TV-a.

Interesantno je da se David u boksericama ispružio na pod sa željom da sredi kvar na TV-u, a supruga Victoria iskoristila je šansu da sve to zabilježi kamerom, pa podijeli s fanovima.

„Električar je došao da popravi televizor... Nema na čemu!“, napisala je supruga slavnog fudbalera koji je igrao za velikane poput Uniteda i Real Madrida.

David Beckham u akciji

Teniska zvijezda Eugenie Bouchard nije mogla odoljeti prizoru, pa je napisala: "I moj je pokvaren".

Oglasi

I mnogi drugi korisnici društvenih mreža komentarisali su fotografiju, a naravno ženski dio publike uživao je u prizoru u kojem polugoli Beckham pokušava srediti TV.

U spomenutom dokumentarcu na Netflixu dosta je zanimljivosti iz karijere i života čuvenog fudbalera, a ima i dosta toga o navodnoj izdaji, kada je bivši igrač Uniteda i Reala prevario svoju suprugu.

David i Victoria Beckham prošle su godine proslavili 23. godišnjicu braka i smatraju se jednim od najskladnijih, ali i najdugovječnijih poznatih parova.

Dok je igrao u Real Madridu, Beckham je prevario svoju suprugu, koja će ubrzo saznati za njegovu nevjeru, a u nedavno objavljenom dokumentarcu na Netflixu je govorila o tom, kako ga je nazvala, najtežem životnom periodu.

Poznata španska manekenka Esther Canadas je dama koja je bila u krevetu s Beckhamom. Ona je jednom bila izbačena iz Davidove hotelske sobe samo nekoliko sati prije nego je Victoria došla u posjetu svom mužu u Madrid.

Manekenka je bila navodno u Davidovom apartmanu dok je on trenirao sa saigračima iz Reala. No, ubzro je stigao poziv kojim je javljeno da gospođa Beckham kreće prema Madridu, pa su Davidovi tjelohranitelji ubrzo krenuli u akciju. Jedan od njih je provjeravao da li postoje tragovi varanja u sobi, drugi je Esther rekao da ima pet minuta "da pokupi svoje stvari i ode".

Esther danas ima 45 godina i bavi se modelingom. Dva puta se udavala, a 2014. godine je rodila kćerkicu, no nije poznato ko je bio otac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi