Samo je Sharapova uspjela doći u emisiju bez grudnjaka, a da pri tome niko ne gleda u njene atribute

Ruskinja je izgledala jako elegantno

Samo je Sharapova uspjela doći u emisiju bez grudnjaka, a da pri tome niko ne gleda u njene atribute

Admin Čaušević

Maria Sharapova, nekadašnji WTA broj 1, je već dugo godina u teniskoj penziji. Bez obzira na to i dalje je jako popularna te su društvene mreže prepune njenih fotografija.

Sharapova je svojevremeno bila proglašena najzgodnijom teniserkom na Touru, a zbog svoje plave kose i dugih nogu mnoge je ostavljala bez daha.

Vrlo često je znala biti i gošća u popularnim tv show programima u SAD-u kao što je to bilo 2012. godine sa Jimmyijem Fallonom.

Ruskinja se odlučila za crnu elegantnu haljinu sa prorezom između grudi te je bilo primjetno da ne nosi grudnjak.

Ovako je slavna Ruskinja izgledala 2012. godine

Međutim zbog svog ponašanja i govora pobrinula se da niko ne gleda u njene atribute već isključivo u njeno lice.

Otkako se penzionisala prije tri godine Ruskinja je odlučila i promijeniti boju kose te je nekadašnja plavuša u međuvremenu postala smeđokosa.

Oglasi

Ova 36-godišnja Ruskinja, koja je završila svoju tenisku karijeru 2020. nakon što je prethodno osvojilasva četiri Grand Slam turnira, sada provodi vrijeme radeći s brendovima i posjećujući razne promo događaje.

Njena 4.6 miliona pratitelja na Instagramu jednako je opsjednuto njenim izgledom kao što je to bio slučaj i tokom njene uspješne karijere.

Prije nekoliko dana je objavila fotografije sa jednog dođagaja i njeni pratitelji su ostali u čudu što potvrđuju samo neki od komentara:

"Apsolutno prekrasna"; "Tako lijepa, Maria!"; "Jedinstvena ljepota"; Prirodno lijepa"; "Uvijek elegantna"; "Izgledaš zapanjujuće."

Osim ljepote i izgleda ono što je zapanjujuće kod Sharapove je i njen bankovni račun pošto se procjenjuje da je do sada zaradila oko 300 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti