Glumica tvrdi da ju je NBA legenda seksualno zlostavljala: Šta sam mogla protiv čovjeka od 150 kg?
Foto - Screenshot

Cassandra Peterson okrivila pokojnog Wilta Chamberlaina

Glumica tvrdi da ju je NBA legenda seksualno zlostavljala: Šta sam mogla protiv čovjeka od 150 kg?

Midhat Šljivak

Glumica Cassandra Peterson saopštila je kako ju je jedan od najvećih košarkaša svih vremena Wilt Chamberlain seksualno zlostavljao.

Ona je u svojoj knjizi saopštila kako ju je pokojni Chamberlain prisilio na oralni seks.

Objasnila je šta se tačno dešavalo.

"Zašto nisam vrištala, branila se ili bježala? Kada vas čovjek od 216 centimetara i 150 kilograma uhvati za vrat, ne možete previše napraviti".

"Jesam li ga trebala prijaviti policiji? Šalite se? Kakvu šansu je imala jedna obična glumica protiv sportske superzvijezde?"

Oglasi

Chamberlain je u svojim memoarima tvrdio kako je spavao sa više od 20.000 žena.

"Pitam se koliko je žena zaista pristalo na seks sa njim. Ja sam šutila čitav život. Tužno je to što je on bio prijatelj tolike godine i koji je činio da se osjećam kao idiot".

"Nisam nikom rekla jer sam se osjećala posramljenom. Bila sam istraumatizovana. Bila sam žrtva, ali sam se osjećala kao da sam ja kriva za sve i da sam ja loša osoba. Međutim, shvatila sam da ja nisam napravila ništa pogrešno, već on", istakla je ova 70-godišnjakinja.

Wilt Chamberlain je jedan od najvećih košarkaša svih vremena, a preminuo je 1999. godine u 63. godini života.

Top Komentari

GiS
I eto, sad nasla reci. U qurcu mom
7 2
GuiliDamou
Al morate priznat da je dobra i sa 70…
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi