23

Komentari (23)

Baboisback
Samim tim sto ga nije prijavila,ohrabrila je svima kao on da i dalje to rade.
dinass
Vise pun ***** i ovih kurava koje su se ****vale sa slavnim pa onda kad zafali slave.izmisljale ovakve stvari.Uvijek se za 20godina sjete i izadju u javnost.
kukuruz
Ne znam koga mrzim više, nju što je čekala 20 godina da se sad pravi da je silovana, ili njega što je bludio.
Zeleni_zub
Nije zdravo mrzit
kukuruz
@Zeleni_zub Psihički si obolio ako ono ne mrziš. Čovjek mora sebe ubjeđivati da je to u redu, isto ko tranđe kad sebe ubjeđuju.
Zeleni_zub
Jadan ti ako tako mislis. Nije ti lako u zivotu, nikad ne mozes biti rahat
kukuruz
@Zeleni_zub Tebi neko mater kresne i ti si miran. To je tebi rahatluk.
Da znaš kako mi je lahko i fino u životu. A ti idi liži se sa p-derima kojih braniš.
Zeleni_zub
Druze i moja i tvoja mater si sigurno imale seksualne odnose. Ne mrzim ih zbog toga, a pogotovo ne mrzim neke nepoznate ljude u americi
kukuruz
@Zeleni_zub Tebi je u redu nemoral, zato što si sam nemoralan, pa sad moraš da propovijedaš da je OK da ti neko jaše mater. Gotova diskusija, sve je jasno.
Zeleni_zub
A ti si nastao bezgresnim zacecem garant? Seksa nije bilo 100%. Hahahaha
kukuruz
@Zeleni_zub Vidiš, tebi je isto dali ti samo otac dira mater ili i drugi. Ovo samo tebi nije jasno, ali ne zamaraj se razmišljajući, treba ti najmanje 1 IQ da shvatiš.
Zeleni_zub
Pretpostavljam da je tebi tvoja zena bila prva i ti njoj. Hahahaha, Haj dobro. Super za tebe, nemoj samo za koju godinu da krenes razmisljati sta si propustio u zivotu.
kukuruz
@Zeleni_zub Propustio ljudsko smeće, AIDS, kopilad, sramotu i poniženje sebe. Baš mi je krivo. A ti više ne možeš se vratiti, zapečatio si sebe kao smeće za sva vremena ko bi primio tuđe smeće i kao najveći cuck sve ti je isto i svejedno.
Zeleni_zub
Ti si bas nazi. Pa ne mora biti ljudsko smece djevojka koja ti se ucini kao prava, pa ispadne da nije bas za tebe. Ne Znaci da ima AIDS, mozda je to mogla biti i tvoja zena, da se eto splet okolnosti drugacije odigrao
Zeleni_zub
Ne znam sto za Poslanika govoris da je ljudsko smece i mrzis ga, i on je imao odnos sa vise od jedne zene. To ga sigurno ne cini gorim od tebe.
kukuruz
@Zeleni_zub Misliš čovjek koji je rekao da treba kamenovati i išibati bludnike? Ti njega izjednačiš sa ovim m-jmunima, optužuješ ga da je imao vanbračne odnose, da je LGBT ko ova oportunistička drolja.
Ko dira šta je sebi zapečatio brakom, i ne dira šta nije njegovo, on je OK. Ko dira šta nije njegovo je smeće i tog epiteta se neće nikad okutarisati.
Zeleni_zub
E taj bas. On i ti mene mrzite sto sam imao odnose s vise od jedne zene, a ja vas uopste ne mrzim.
kukuruz
@Zeleni_zub Nemaš ti šta nas mrziti, ti si taj koji je krvavo kvario žene. Mrzimo i silovatelje iako oni nas ne mrze, i oni i nemaju šta da nas mrze, jer nismo mi tu krivci. Tebi samo da ti je svojoj guzici uslišiti, pa kasnije ti krivo kad te neko poprijeko pogleda.
Zeleni_zub
Kakvo silovanje, kakva krv? Jesil dobar ti? Dere te neka psiha opasna.
GuiliDamou
Al morate priznat da je dobra i sa 70…
makelele
Sta ce čedna i postena zena, sama u istoj prostoriji sa najvecim ****chem u historiji nba lige?
CapitalCityBoys
Gla gla gla....davila se i sad nesto prica. O mrtvima sve najbolje.
GiS
I eto, sad nasla reci. U qurcu mom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.