Snimak punice Paula Dybale 'zapalio' društvene mreže
Punica argentinske fudbalske zvijezda Paula Dybale zna kako privući pažnju na sebe

Catherine Fulop šokirala sve

Snimak punice Paula Dybale 'zapalio' društvene mreže

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Paulo Dybala oko sebe očigledno ima veoma zanimljive ljude. Među njima je i njegova punica Catherine Fulop i o snimku ove 58-godišnjakinje s TikToka se uveliko priča.

Paulo Dybala već je godinama u sretnoj vezi s argentinskim modelom Orianom Sabatini. Atraktivna 26-godišnjakinja i fudbaler iza sebe imaju pet uspješnih godina, a Oriana je gene povukla na mamu Catherine.

Catherine Fulop danas ima 58 godina. Nekadašnja je manekenka iz Venecuele i zadržala je zaista nevjerovatan izgled za ženu koja je u šestoj deceniji života.

Ona je ovih dana u centru pažnje zbog snimka s TikToka. Odlučila je Catherine da se požali na veliku vrućinu koja vlada u Argentinu i u seksi pozama je poručila.

"Više volim zimu od ljeta. Volim da je hladno", poruka je Dybaline punice koja je zatim je prozvala Wandu Naru.

"Svi bismo htjeli kuću na plaži i da smo kao Wanda Nara. Međutim, nismo", poruka je kojuje poslala Fulop.

Oglasi

Njen snimak izazvao je veliku pažnju. Mnogi su u nevjerici da žena s 58 godina izgleda ovako, ali i ostali snimci pokazuju da se radi o zaista nevjerovatnoj ženi.

Potpuno je zadržala svoj manekenski struk i izgled. Godine se na njoj ne primjete i Catherine očigledno maksimalno uživa u životu.

Dosta je zanimljivih snimaka na TikToku. Neki su napravljeni i s Orianom i očigledno Dybala ima veoma zanimljivu punicu.

Oriana je itekako puvukla na mamu. Ima doduše i određenih sličnosti sa slavnom tetkom Gabrielom Sabatini koja je poznata širom svijeta.

Ipak, mama je mama. Uzor je kćerki koja je također veoma uspješna manekenka u Argentini.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije