Drama u kući Rominog nogometaša: Pištoljem ga natjerali da otvori porodični sef

Drama u kući Rominog nogometaša: Pištoljem ga natjerali da otvori porodični sef

E. Škorić

U kući Rominog nogometaša Chrisa Smallinga odvijala se prava drama.

Opće je poznato da su nogometaši čseto na meti pljačkaša, a najnoviji primjer viđen je u Rimu. U kuću Smallinga upala su trojica maskiranih razbojnika, a situacija je u datim trenucima bila i više nego opasna.

Italijanski mediji pišu da se Smalling nalazio u kući sa suprugom i dvogodišnjim sinom, a da su razbojnici uperili pištolj prema njemu i natjerali ga da otvori porodični sef. Ostao je bez Rolexa, nakita, novca i raznih drugih dragocjenosti.

Policija je došla u Smallingovu kuću ujutro oko pet sati, a njegova porodica bila je vidno potresena svim dešavanjima.

Dešavalo se to samo nekoliko sati nakon što je Roma remizirala s Ajaxom (1:1) u četvrtfinalu Evropske lige i izborila polufinale, a Smalling nije igrao zbog povrede mišića.

Smalling je u ljeto 2019. stigao iz Manchester Uniteda i u dresu Rome je u nepune dvije sezone odigrao 44 meča i dao je tri gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi