Cityjevi fudbaleri pjevaju šaljivu pjesmu u kojoj spominju i Džeku

Zinchenko je sve snimio

Cityjevi fudbaleri pjevaju šaljivu pjesmu u kojoj spominju i Džeku

Manchester City je sinoć na gostujućem terenu protiv Crystal Palacea rezultatom 2:0 upisao svoju 26. pobjedu u Premier ligi ove sezone i time napravio još jedan veliki korak ka naslovu prvaka, u koji odavno niko i ne sumnja.

Atmosfera u ekipi Građana je fantastična, a kako i ne bi bila kada ovaj tim ruši sve pred sobom ove sezone. Titula se već lagano slavi, a video nastao sinoć u avionu pokazuje da je raspoloženje među fudbalerima na najvišem nivou.

Mladi igrač Građana Oleksandr Zinchenko snimio je svoje saigrače koji su otpjevali svoju verziju navijačke pjesme "Mane, Mane song", koja je postala pravi hit među navijačima Liverpoola upravo nakon pobjede nad Cityjem 4:3.

"We've got Salah... Mane, Mane... Roberto Firmino, i prodali smo Coutinha", glasi tekst pomenute pjesme koju su fudbaleri Cityja odlučili preraditi i zabaviti se.

"Dazza... Sane, Sane... Sergio Aguero, ali prodali smo Edina Džeku", orilo se u avionu s fudbalerima Manchester Cityja.

A, ovako zvuči original.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi