Člana slavne generacije Leicestera kao da je neko ukleo: Više mu ništa ne ide od ruke

Drinkwater nema sreće

Člana slavne generacije Leicestera kao da je neko ukleo: Više mu ništa ne ide od ruke

M. Šljivak

Danny Drinkwater bio je jedan od ključnih igrača u čuvenom osvajanju titule ekipe Leicestera 2016. godine.

Odlične igre ovom veznjaku su donijele poziv u reprezentaciju, a zatim milione funti u džep i veliki transfer u Chelsea vrijedan 35 miliona funti.

Međutim, od odlaska u London Drinkwateru sve kreće nizbrdo. Malo je igrao, često je bio povrijeđen i iza sebe ima tri godine za zaborav na zelenom terenu.

Nažalost, ovog fudbalera ne ide nikako ni u privatnom i poslovnom životu. Često je završavao u zatvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a u septembru prošle godine pretučen je u Manchesteru i stradao mu je zglob koji ga je nekoliko mjeseci odvojio od terena.

Prije godinu dana Drinkwater je otvorio i restoran u Manchesteru. Međutim, ni posao mu ne ide kako treba i sve su šanse da će uskoro morati da ga zatvori.

Iako ima sjajne preporuke za odličnu hranu i atmosferu, loše poslovanje doveli je do gubitka od dva miliona funti, pa će biti pravo čudo ako Drinkwater uspije zadržati posao.

Nesretnog Dannyja kao da je neko ukleo nakon 2017. godine i jednostavno ga život ne mazi u svim sferama života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi