Zvijezde Chelseaja iskoristile slobodnu noć: Drinkwater 'ostvario' pravi Jackpot!

Provod fudbalera Chelseaja

Zvijezde Chelseaja iskoristile slobodnu noć: Drinkwater 'ostvario' pravi Jackpot!

Nekoliko fudbalera Chelseaja odlučilo je jučer da iskoristi slobodan dan koji su dobili od trenera Maurizija Sarrija.

Obzirom da ekipa sa Stamford Bridge stadiona igra naredni meč tek u ponedjeljak navečer, Sarri je odlučio da igračima da slobodan dan, a većina ih je završila u noćnom provodu.

Naravno, tu su ih pratili britanski mediji koji su zabilježili gotovo svaki njihov korak.

Čini se kako su se najbolje proveli Danny Drinkwater i Ross Barkley koji su bili u društvu ljepših spolova, a to se posebno odnosi na ovog drugog koji je kući otišao taksijem i to sa dvije djevojke.

S druge strane, Barkley je noćni klub napustio tek u pet ujutru, a tom prilikom je jaknom pokušavao skriti lice dok se krio od fotoreportera.

Inače, njih dvojica su bila u poznato londondskom klubu Raffles koji se nalazi samo nekoliko minuta pješice od stadiona Stamford Bridge.

Na partiju su bili također Gary Cahill, Loftus-Cheek i Olivier Giroud koji su kući otišli nešto ranije, ali su i oni ostali iza ponoći. Treba dodati i to da je u istom klubu bila i zvijezda TV showa Love Island Kaz Crossley.

Inače, Plavci se trenutno svim silama bore da osiguraju četvrtu poziciju koja vodi u Ligfu šampiona naredne sezone, pa će susret protiv West Hama biti vrlo bitan.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi