Flertovao sa zauzetom djevojkom pa dobio žestoke batine: Šestorica pretukla zvijezdu Premiershipa!

Skandal na Ostrvu

Flertovao sa zauzetom djevojkom pa dobio žestoke batine: Šestorica pretukla zvijezdu Premiershipa!

A. Čaušević

Poznato je da niti jedan skandal ne može proteći mnogobrojnim tabloidima na Ostrvu. 


Glavni akter posljednjeg je Danny Drinkwater koji je dobio žestoke batine jer je flertovao sa ljubavnicom drugog fudbalera, piše The Sun.

The Sun je objavio ekskluzivne fotografije pretučenog Drinkwatera u jednom od klubova u Manchesteru.

Igrača Chelseaja koji je posuđen Burnleyu je osiguranje izbacilo iz kluba nakon čega ga je napalo šest napadača. Napadači su ga udarali tupim predmetima, a neki su dobacivali mu se slome noge.

Drinkwater je dobacivao djevojci Kgosija Ntlhea da će ići s njim kući, nakon čega ga je igrač Scunthorpea upozorio da to ne radi.

Svjedoci tvrde da je bilo krvi na sve strane te da su napadači namjerno udarali 29-godišnjaka jer su znali da se radi o zvijezdi Premiershipa.

Inače, Burnley je potvrdio da je Drinkwater zadobio povredu zgloba i to van terena. Tokom napada su mu povrijeđeni ligamenti i čeka ga pauza od četiri sedmice.

Ovaj veznjak je član generacije Leicester Cityja koja je 2016. godine na opšte iznenađenje osvojila titulu prvaka Engleske. Na ljeto 2017. godine je za 40 miliona eura kupio Chelsea. Za englesku reprezentaciju je odigrao tri utakmice.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
O ovome je i Maradona pričao... tako su trebali i onog magara Icardija
16 1
Hz rajvosa
nek su ga smrad jedan!!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi