Ne planira stati: Shakira smislila morbidan nadimak za Claru Chiju Marti
Prevarena Shakira se još uvijek ne miri sa svojom sudbinom.

Nova Piqueova djevojka ima i novi nadimak

Ne planira stati: Shakira smislila morbidan nadimak za Claru Chiju Marti

E. Ganibegović

Sredinom prošle godine pukla je veza jednog od najpoznatijih svjetskih parova, Gerarda Piquea i Shakire. On ju je prevario s dvije decenije mlađom Clarom Chijom Marti koja je sada od Shakire dobila novi nadimak.

U junu 2022. godine došlo je do raskida veze između kolumbijske pjevačice Shakire i sada već bivšeg španskog fudbalera, Gerarda Piquea.

Njihova 12-godišnja veza kao plod je dala dva sina, Milana i Sashu, zbog kojih se par još uvijek viđa i nalazi, te oko kojih se vodi i sudski spor.

Clara Chia Marti, mlada žena koja je do prije nekog vremena bila zaposlena u Kosmosu, Piqueovoj kompaniji, zauzela je Shakirino mjesto u Piqueovom srcu.

Kolumbijska umjetnica je u pjesmama izražavala svoje osjećaje, te je znala i direktno i indirektno prozivati svog bivšeg životnog saputnika i njegovu novu izabranicu.

Oglasi

Sada inostrani mediji prenose vijest kako Shakira ima poseban nadimak za Claru Chiju Marti, a on je i pomalo morbidan - Mrtva muha.

Kolumbijka je ovoj mladoj ženi dala taj nadimak zbog činjenice da je veoma povučena i nije sklona pretjeranom pričanju, nešto što se nije promijenilo ni nakon što je postala zvijezda u Španiji.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je objavljeno i da su prijatelji Gerarda Piquea smislili nadimak za Shakiru. Također, pisano je i da su slavili kada je Španac raskinuo s Kolumbijkom.

Već godinama su ga zadirkivali kako mu ona ništa ne dopušta, te kako za sve mora tražiti od nje zeleno svjetlo, a španski mediji pišu da su Piqueovi prijatelji za Shakiru zbog toga imali nadimak "šefica".

Njegovim prijateljima Shakira se od početka nije sviđala zbog svog ponašanja i stava prema njima i nije ni čudo što su bili sretni kada su oni prekinuli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi