Slomljeno Shakirino srce ovo će teško podnijeti: Nakon prevare, ovo je najgora moguća vijest!

Vijest danas osvanula u stranim medijima

Slomljeno Shakirino srce ovo će teško podnijeti: Nakon prevare, ovo je najgora moguća vijest!

E. Ganibegović

Kolumbijskoj pjevačici Shakiri srce je prošle godine slomio Gerard Pique, bivši fudbaler. Tada ju je prevario s dvije decenije mlađom Clarom Chijom Marti, a sada je za Shakiru nakon toga stigla najgora moguća vijest.

Shakira i Gerard Pique su bili najpoznatiji par svijeta. Bili su zajedno 12 godina i imaju dva sina, Milana i Sashu. Sve je puklo u junu prošle godine kada ju je Pique prevario.

Tadašnji fudbaler Barcelone nije mogao da odoli 23-godišnjoj Clari Chiji Marti, koja je ujedno bila i zaposlenica u njegovoj firmi Kosmos.

Shakira se Piqueu svetila tako što je prijetila da će djecu odvesti sa sobom u Miami, pravila je razne spletke i za njegove roditelje, te je svoje emocije, ali i indirektne poruke i uvrede za Piquea i Claru iskazivala u svojim pjesmama.

Ipak, danas je saznala vijesti koje će joj nakon prevare i prekida definitivno najteže pasti, a radi se o Piqueu i njegovoj novoj djevojci.

Oglasi

Novinari Music Mundiala u zadnji su došli do ekskluzivne informacije - Clara Chia Marti je trudna s Gerardom Piqueom i oni čekaju svoje prvo dijete. 

"Kontroverzna veza između Gerarda Piquea i Clare Chia Marti i dalje izaziva brojne komentare. Sada, ugledni argentinski novinar tvrdi da njih dvoje čekaju svoje prvo dijete.

Vijest koju je otkrio poznati novinar Gustavo Ceriani šokirala je sve Shakirine fanove. Gerard Pique i Clara Chia snimljeni su u apoteci kako kupuju test za trudnoću.

Sve je bilo tajno, a Ceriani tvrdi da mu je farmaceut potvrdio da je njima dvoje prodao test za trudnoću", piše pomenuti izvor.

Podsjetimo, sinoć je objavljena vijest da je Shakira smislila nadimak za Claru, a to je "mrtva muha". Gori odgovor vjerovatno nije ni sanjala, te će je ovo emotivno još dotući. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi