Conor i Khabib je nasmrt isprepadali: Bojala sam se za život!

Američka reality zvijezda spašavala glavu

Conor i Khabib je nasmrt isprepadali: Bojala sam se za život!

"Borba stoljeća" između branitelja UFC-ovog šampionskog pojasa u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, te haos koji je nastao nakon iste su i dalje glavna tema svjetskih medija.

Nurmagomedov je slavio prekidom u četvrtoj rundi, a tek onda je nastao haos. Rus je preskočio ogradu oktagona i krenuo u obračun sa Conorovim timom koji se nalazio u prvim redovima publike.

Tukao se i Conor sa Khabibovom pratnjom, a zamalo su nastradali i neki nedužni ljudi koji su se nalazili u prvim redovima kada je Nurmagomedov preskočio ogradu.

Među njima je bila i atraktivna američka reality zvijezda Farrah Abraham koja je bila potresena dešavanjima u Las Vegasu.

"Samo smo pokušavali ostati živi. Samo smo na to mislili. Bili su svuda oko nas, tukli su se preko stolica na kojima smo sjedili. Da, bojala sam se za život", izjavila je 27-godišnjakinja koja je sa svojim društvom gledala borbu za američki TMZ.

Inače, sve je počelo zbog provokacija članova McGregorovog tima na račun Nurmagomedova koji se nakon borbe izvinio, ali i poručio da su vrijeđali njegovu vjeru, državu i porodicu.

Top Komentari

mesut10
Jaoo na što ovo sve izadje... Samo čekam vijest da je neko smrtno stradao u ovoj tuči. Pogotovo ovakvu bitnu ličnost kao što je ova, bilo bi to pogubno za čovječanstvo.
42 0
Keno
Samo jos cekamo kako ce neko teci da je sve to izgledalo kao teroristicki napad
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi