Inostrani mediji pišu o "misterioznoj gospođi", ali teško da će išta saznati

Niko ne zna ko je ona

Inostrani mediji pišu o "misterioznoj gospođi", ali teško da će išta saznati

Edmir Škorić

Otočki tabloidi ovih dana neprestano pišu o onome što se dešavalo u Las Vegasu, pobjedi Khabiba Nurmagomedova nad Conorom McGregorom i incidentu nakon borbe.

Dagestanac Khabib posebno je sada zanimljiv medijima u svijetu, ali o njegovom privatnom životu teško mogu da pronađu neke informacije.

Posebno je teško doći do informacije ko je njegova žena, s kojom ima dvoje djece.

I dok se o ljubavnom životu McGregora zna apsolutno sve, o Khabibovom se ne zna ništa. Postoji tek jedna zajednička fotografija na internetu, pa čak se ne zna ni ime ljepotice koju je oženio.

Upravao je porodica ono što Dagestanac smatra najbitnijim u životu i zato je krenuo u žesto obračun sa timom Conora McGregora, kasnije rekavši da su mu vrijeđali vjeru i porodicu. Osim što je jako brižan muž, ujedno je veliki vjernik.

Ostaje da vidimo hoće li uporni novinari na Otoku uspjeti da pronađu barem neku informaciju o Khabibovoj ženi, ako ništa, barem kako se zove.

Top Komentari

Ingot
Rekao je da su mu vrijedjali vjeru, porodicu I drzavu. Pod tim misli na Rusiju. Putin ga zvao da mu cestita nakon borbe. Ali bi vama izgleda bilo nesto da za decka napisete da je Rus haha pa Dagestanac i Bog
10 6
arsenalbih
Covjek je Rus..Rusija je preljepa zemlja sa mnogo kultura
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi