A šta je uradio loše? Pojavio se snimak McGregorovog hapšenja

Policija nije imala milosti

A šta je uradio loše? Pojavio se snimak McGregorovog hapšenja

A. Čaušević

Na Balkanu se vrlo često mogu vijedti situacije gdje bahati vozači sa skupocjenim vozilima krše zakon o saobraćaju i prolaze nekažnjeno. 

Saobraćajni zakon u utorak je kršio i kontroverzni Conor McGregor zbog čega se nije izvukao jer ga je policija odmah uhapsila.

Ovaj 33-godišnjak je priveden u policijsku stanicu nakon što ga je policija zaustavila dok je vozio njegov svoj 170.000 eura vrijedni Bentley.

Policija je privela UFC zvijezdu zbog saobraćajnih prekršaja, a trenutak zaustavljanja i hapšenja uspjela su snimiti dvojica putnika iz drugog automobila.

Dvojica putnika su dobacivala McGregoru kada su se čule sirene da McGregor mora zaustaviti skupocjenu mašinu.

[twitter]https://twitter.com/Simbot20/status/1506760565473038345[/twitter]

Međutim, na snimku se ne može vidjeti da je kontroverzni borac uradio bilo šta loše, čak su automobili pored njega vozili brže pa su se mnogi počeli pitati šta je to Irac uradio loše.

Vjerovatno da je Conor ranije tokom vožnje napravio saobraćajni prekršaj. Policija u zvaničnom saopštenju je prizanala da je zbog opasne vožnje uhapšen čovjek u 30-im godinama.

McGregor je iz zatvora pušten uz kauciju, a sljedećeg mjeseca će se morati pojaviti na sudu gdje suočav sa kaznom od 5.000 funti do šest mjeseci zatvora.

Jedan od najkontroverznijih sporista današnjice je i ranije imao problema sa zakonom pa posljednje hapšenje za njega ne predstavlja ništa novo.

Promo

Top Komentari

Goran86
Miran cuko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti