Američki reper odbio da se fotografiše s McGregorom, a on krenuo da ga nokautira pred svima

Jedva su ga zaustavili

Američki reper odbio da se fotografiše s McGregorom, a on krenuo da ga nokautira pred svima

E. Čaušević

Sinoć je održana 40. dodjela MTV Video Music nagrada, a na crvenom tepihu pojavio se i Connor McGregor koji je napravio pravi haos.

McGregor je bio među gostima na dodjeli nagrada, ali je napravio pravi haos na crvenom tepihu kada je htio fizički da se sukobi sa reperom Machine Gun Kellyjem.

Mnogi su bili u čudu kada je irski borac krenuo prema američkom reperu i pokušao je da ga udari šakom, ali na svu sreću članovi osiguranja su uspjeli da ga zaustave.

Američki mediji ubrzo nakon toga objavili su da je McGregor izgubio živce kada je Machine Gun Kelly odbio da se fotografiše s njim.

McGregor je bio itekako iznerviran kada je čuo da se ovaj reprer ne želi fotografisati s njim nakon čega je krenuo na njega i pokušao je da ga nokautira, ali na svu sreću je zaustavljen.

No, ni Machine Gun Kelly nije bio bez incidenta jer je prvi gurnuo McGregora nakon što je odbio da se slikaju zajedno, te je navodno prolio njegovo piće.

McGregor je zatom bacio svoje piće na Kellyja i verbalno su se sukobili, a onda je Irac krenuo na njega.

Nakon što je dodjela nagrada završena McGregor je izjavio da se nije desilo ništa ozbiljno i da se on bori samo s pravim borcima.

"Borim se samo s pravim borcima, ljudima koji se znaju boriti. Sigurno se ne borim protiv malih, bijelih repera. Niti ne poznajem tog tipa, ne znam ništa o njemu osim da je u vezi s Megan Fox", rekao je McGregor.

Promo

Top Komentari

realista1982
Mjenjaj dilera Connore, ili to malo razblazi rokas se opasno...
7 0
Mele
Curan , naduvani kao i uvijek, dok mu neko ne polomi ovu facu i van ringa..Jer je u ringu previse batina dobio zadnjih godina.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi