Niko Conora McGregora nije ponizio kao simpatični Hasbulla!

Komični Dagestanac

Niko Conora McGregora nije ponizio kao simpatični Hasbulla!

A. Čaušević

Conor McGregor je jedan od najkontroverznijih sportista današnjice, radi se o osobi koju volite ili ne volite. 

Internet senzacija Hasbulla Magomedov je na komičan načina odlučio da ismija Conora, reklo bi se kao niko do sada zbog originalne ideje.

Zvijezda UFC-a već godinama inspiriše korisnike društvenih mreža, a nešto slično je uradio i sa Hasbullom, velikim prijateljom Khabibom Nurmagomedovom.

Naime, simpatični 19-godišnji Dagestanac je odlučio da se njegov horoz koji mu je inače kučni ljubimac, zove Conor McGregor.

"To je moj horoz. Zove se Conor McGgrego. Moj ljeptan", u šaljivom tonu govori Hasbulla na videu koji kruži internetom.

Da Hasbulla ne voli Irca nije nikakvo iznenađenje s obzirom na njegovo snažno prijateljsvo sa najvećim Conorovim rivalom.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cgo8o08Kf-s/?hl=en[/instagram]

Omaleni Dagestanac je i ranije provocirao borca pod nadimkom Notorious MMA kada je izgubio od Dustina Poiriera prošle godine.

Tada je Conor slomio nogu i nije više ulazio u oktagon, a prije nekoliko dana je i najavio mogućnost odlaska iz MMA.

"MMA, nikad te neću zaboraviti... Samo lagano...", napisao je 34-godišnjak u jednoj od objava na Twitteru.

Što se tiče Hasbulleovo je vrlo vjerovatno samo jedan od načina da privuče dodatnu pažnju na sebe i zaradi dodatni novac preko društvenih mreža.

Top Komentari

MaDaj
Nikako da skontam po čemu je Khabib najveći rival ovog degena ? Tip u karijeri izgubio jednu rundu, ovog degena rokao ko je htjeo … nigdje veze..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti