Hasbulla saopštio da se više neće fotografisati sa ženskim fanovima, pa objasnio i zašto

Ide na novu turneju

Hasbulla saopštio da se više neće fotografisati sa ženskim fanovima, pa objasnio i zašto

E. Čaušević

Hasbulla Magomedov postao je planetarno popularan zahvaljujući Khabibu Nurmagomedovu, te je napravio odličan biznis nakon toga.

Hasbulla je dio ekipe koja prati Khabiba, te je postao itekako popularan na društvenim mrežama.

Poznato je i da Hasbulla ima već 19 godina jer je rođen 2003. godine, ali je rođen s genetskim poremećajem zbog kojeg mu je rast zaustavljen u vrlo ranoj dobi i zbog toga izgleda kao dječak.

Svoju popularnost na društvenim mrežama je itekako iskoristio i već sada zarađuje mjesečno oko 100.000 dolara.

Također, najavio je i svjetsku turneju koja će početi u Australiji. Hasbulla je objavio plan dolaska u Australiju gdje će ga njegovi fanovi imati priliku upoznati i s njim se fotografisati za uspomenu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfT2mwjsFnt/[/instagram]

Oglasi

Njegov PR menadžer otkrio je da će Hasbulla imati pored sebe i prevodioca jer ne priča engleski jezik, ali također i da su uveli novo pravilo i da se on više neće fotografisati sa ženskim fanovima.

"Zbog ličnih i vjerskih uvjerenja Hasbulla je odlučio da se neće više fotografisati sa ženskim fanovima. Sve one koje žele da ga upoznaju će imati priliku za to, ali molimo vas da poštujete pravila oko fotografisanja. Znamo da ćete biti razočarane, ali morate poštovati ono što Hasbulla želi", saopštili su iz njegovog tima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcsSJabsArM/[/instagram]

U Sydneyju su itekako iznenađeni interesom za dolazak Hasbulle i nisu očekivali da će toliko ljudi željeti da dođu na događaj kojeg oni organizuju.

"Dovodili smo zvijezde poput Kobeja Bryanta i Shaquillea O'Neala, ali nikada nismo vidjeli ovakav interes. Hasbulla je zaista unikatan i njegova pojava je zaista zarazna da ga morate voljeti", poručili su organizatori.

Hasbulla je poručio da se raduje dolasku u Australiju i da se nada da će uživo imati priliku vidjeti kengura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcPt5mKOcVp/[/instagram]

"Dolazim iz malog grada u Rusiji i jedva čekam da upoznam novu kulturu. Znam da imate kengure i nadam se da ću ih vidjeti tokom boravka u Australiji. Volio bih posjetiti i neka legendarna mjeste poput Bondi Beacha", rekao je Hasbulla koji će u Australiju doći 29. avgusta i bit će ukupno četiri dana u Sydneyju i Melbourneu.

Top Komentari

SeoRusilac
Hahaha
0 1
BHPatrola
Ali kako slatko izgleda hahahahaha kolike oci ima haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi