Mnogi zbunjeni fotografijom koju je objavio McGregor: Majka ili zaručnica?

Zaručnicu zove majkom

Mnogi zbunjeni fotografijom koju je objavio McGregor: Majka ili zaručnica?

E. Škorić

Irski borac Conor McGregor zabunio je svoje fanove nakon što je na Instagramu objavio fotografije s jednom ženom uz poruku: "Sretan majčin dan".

Conor je na svoj Instagram račun postavio nekoliko fotografija sa svojom zaručnicom Dee Devlin (34), no tekst priložen uz njih natjerao je mnoge njegove pratitelje da se zapitaju je li djevojka pored njega njegova majka ili zapravo njegova djevojka.

MMA borac nije bio baš eksplicitan, a mašta gotovo 45 miliona pratitelja letjela je bez granica. Zapravo, Conor  zaručnicu Dee naziva "svojom majkom" jer njih dvoje imaju troje djece iako još uvijek nisu zvanično u braku.

Njih dvoje su zajedno već 14 godina. Upoznali su se u jednom noćnom klubu i bili nerazdvojni. Zaruke su službeno objavili u avgustu 2020., a sada se spremaju za brak.

"Na trenutak sam stvarno pomislila da je ona tvoja majka", napisala mu je jedna od djevojaka u komentaru, dok je jedan od pratitelja priznao da nije bio siguran da li se radi o Conorovoj djevojci ili majci.

Prije nekoliko dana Conor je priveden u policijsku stanicu nakon što je kršio saobraćajne propise u svom 170.000 eura vrijednom Bentleyju.

McGregor je iz zatvora pušten uz kauciju, a sljedećeg mjeseca će se morati pojaviti na sudu gdje se suočava sa kaznom od 5.000 funti do šest mjeseci zatvora.

Jedan od najkontroverznijih sporista današnjice je i ranije imao problema sa zakonom pa posljednje hapšenje za njega ne predstavlja ništa novo.

Top Komentari

ljoze_ono_na
ahaha kakav tekst, ne vjerujem
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi