Irska MMA zvijezda na vrhu liste

Conor McGregor najplaćeniji sportista svijeta

5

Komentari (5)

Lordiox1
Sve nesto nema se, nema se para, klubovi i organizacije u velikom gubitku, spominju se milijarde dugovanja a gledaj im placa.
Babuka1
Ma ovdje se racuna kompletna zarada, od svega. A on je prodao onaj svoj viski za 150 milki, inace mma borci ne mogu zaraditi ni pribliznu sumu kao nor fudbaleri, kosarkasi itd..
Random123
Zato i jest svijet u qrcu kad ti jednom liku das 180 miliona, i za sta da ga gledas kako se šaketa u kavezu, al s druge strane da glupa masa zaludjenika u to ne prati to ne bi ih ni placali toliko, tako da smo opet mi krivi za sve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.