Gospođa Schumacher se skinula gola kako bi zaradila novac: "Ponovo izlazim s muškarcima"

Cora se odvažila i otvorila OnlyFans račun

Gospođa Schumacher se skinula gola kako bi zaradila novac: "Ponovo izlazim s muškarcima"

E. Škorić

Nedugo nakon razvoda 2015. godine, bivša supruga zvijezde Formule 1 Ralfa Schumachera (48) već se skinula za PlayBoy. Osam godina kasnije njemačka glumica, manekenka, vozačica i TV voditeljica Cora Schumacher (46) pokazuje top formu na erotskoj platformi OnlyFans.

Mnogim zvijezdama OnlyFans poslužio je da ostvare sporednu, ali unosnu zaradu. Sada se u taj svijet otisnula i bivša supruga Ralfa Schumachera.

"Volim svoje tijelo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvijek se osjećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podijelila jednu ili dvije fotografije u toplesu?", pita se ova dama.

Sada želi podijeliti svoj slavni život na OnlyFansu. Uostalom, muškarci se, prema njenom mišljenju, "stalno i neprestano prikazuju u toplesu na svim mrežama".

"Ovo je također vrlo seksualno sugestivno, barem meni, ali ove fotografije nisu cenzurisane! Zašto to funkcioniše kod muškaraca i je li opet tabu kod žena?”, pita se TV zvijezda. Jednu od njenih golih fotografija sa OnlyFansa možete pogledati na OVOM linku uz napomenu da je za 18+ osobe. Također, njemački Bild je bez cenzure objavio i ovu golu sliku bivše Ralfove supruge.

Jedna u nizu provokativnih fotografija Core Schumacher

Cora je bila u braku s vozačem utrka Ralfom Schumacherom od 2001. do 2015. godine. Bivši par ima sina Davida (21). Unatoč razdvojenosti, odnos Core i Ralfa danas je vrlo blizak. Cora, koja je televizijsko iskustvo stjecala na "Let's Dance" i "Celebrity Big Brother", ponovo uživa punim plućima.

"Ljeti provodim puno vremena na bazenu, uživam u miru i tišini i mogu svjesnije percipirati svoju dušu i svoje tijelo i dati više prostora svojim osobnim potrebama. Za mene to također uključuje mogućnost slobodnog kretanja od materijala..."

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrtxXkCsC5-/?img_index=1[/instagram]

Tvrdi da je i dalje sama, ali da često izlazi sa muškarcima, dok čeka onog "pravog".

Ljubavni povratak s Ralfom Schumacherom nije na vidiku.

"Ne, ne. On sada ima svoj život, baš kao i ja svoj. Ralfu želim samo najbolje i ako je on sretan, onda sam i ja", zaključila je Cora.

Ralf Schumacher je mlađi brat Michaela Schumachera, koji je imao mnogo veću karijeru u Formuli 1, ali nažalost od kraja 2013. godine je bio u komi nakon teške nesreće na skijanju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgpHUuzMW1U/[/instagram]

Puno se nagađalo o tome u kakvom je stanju Michael, neke informacija bi se povremeno znale pojaviti u javnosti, ali bi onda vrlo brzo reagovala Schumacherova agentica, Sabine Kehm koja bi se obično oglasila saopštenjem kojim bi sve demantovala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ccf99v3MWyc/[/instagram]

"Svima nam nedostaje, ali on je ovdje. Drugačiji, ali on je tu i to nam još uvijek daje snagu", rekla je Corinna, supruga Michaela Schumachera kojeg 10 godina niko osim užih članova porodice nije vidio.

Oglasi