Gospođa Schumacher(46) prodaje svoje tijelo i prolazi kroz pakao: "Bolno je, svaka žena me razumije"

Otvorila je dušu

Gospođa Schumacher(46) prodaje svoje tijelo i prolazi kroz pakao: "Bolno je, svaka žena me razumije"

A. Čaušević

Cora Schumacher bivša supruga legendarnog vozača Formule 1, Ralfa Schumachera prolazi kroz pravi pakao što je i sama priznala. Kazala je da je svaka žena treba razumjeti zbog situacije u kakvoj se nalazi. 

Schumacher je prije nekoliko mjeseci na sebe privukla ogromnu pažnju, tako što je aktivirala profil na platformi za odrasle OnlyFans gdje je za kratko vrijeme počela zarađivati ogroman novac.

Ipak, posljednje sedmice su poprilično očajne za ovu 46-godišnjakinju. O svemu je progovorila za njemački Bild, a razlog je odnos njenog bivšeg muža i njihovog zajedničkog sina prema njoj.

David Schumacher je krajem oktobra proslavio 22. rođendan i proveo ga je sa svojim ocem i trenutnom djevojkom te uopšte nije htio da čuje za svoju majku.

Cora Schumacher već mjesecima nije čula svog 22-godišnjeg sina

"David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me svugdje blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dijete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumjeti."

"Prošlo je više od godinu dana otkako sam ga mogla vidjeti i razgovarati s njim. Prošle godine sam jednom smjela doći na njegovu utrku. Još uvijek jako boli što se moj dječak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", poručila je Cora.

Oglasi

"Željela bih mu reći koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dijete. Uvijek ću biti tu za njega. Nije važno kada. Uvijek me može nazvati", dodala je ona.

Cora i Ralf Schumacher su se razveli i od tada nje njihov odnos poprilično težak pošto se David postepeno udaljavao od majke te postajao bliži sa svojim ocem.

David (u sredini) je mnogo bliži svom ocu Ralfu nego majki

Ona sada kada je blizu šeste decenije života novac zarađuje tako što prodaje golišave fotografije svog tijela. Svako ko želi pristupiti njenom profilu mora platiti 29 dolara.

"Neki ljudi su ljuti na tebe jer ne patiš onako kako oni očekuju. Neka ih Bog nastavi razočaravati", napisala je Cora Schumacher prije nekoliko mjeseci te dodala:

"Moj profil će imati smisla, ali će svakako ostati estetska. Volim svoje tijelo i zašto to ne bih mogla dijeliti s drugima? To ne bi trebao biti problem jer sam se ranije slikala za Playboy."

"Imam 46 godina i jako se dobro osjećam u svojoj koži. Zašto ne bih mogla s javnošću podijeliti jednu ili dvije fotografije u toplesu", poručila je ova plavuša.

Top Komentari

Realno01
Zamisli čudi se što je sin ljut na svoju majku koja šalje gole slike ljudima po svijetu da bi "zaradila" a neće da ide normalno raditi i kaže teško joj je a neće s tim da prestane.Ma otišao svijet odavno u 100 peršuna.Što bi rekli ko i čemu.urva o poštenju
2 1
BAJSJECAR1977
Karma kurvo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi