Skandal trese slavni tim: Odveo mamu mladog saigrača u krevet i dobio ekspresan otkaz
Foto - Instagram

Nevjerovatne scene

Skandal trese slavni tim: Odveo mamu mladog saigrača u krevet i dobio ekspresan otkaz

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene dešavaju se unutar ekipe Chicago Blackhawksa. Hokejaš Corey Perry (38) dobio je otkaz, a američki mediji tvrde da je to zbog afere s mamom mlade zvijezde tima Connora Bedarda (18).

Corey Perry dobio je otkaz u ekipi Chicago Blackhawksa. Iskusni 38-godišnji hokejaš je eliminisan zbog 'neprihvatljivog ponašanja', a američki mediji bruje o velikom skandalu koji je uzrok otkaza.

Navodno je Perry imao aferu s mamom 18-godišnje zvijezde i prvog pika ovogodišnjeg drafta Connora Bedarda. Iz kluba ništa nisu otkrili osim da je s Perryjem saradnja okončana.

"Nakon unutrašnje istrage Chicago Blackhawksi su odlučili da je ponašanje Coreyja Perryja neprihvatljivo i da narušava pravila našeg tima", saopšteno je iz ovog tima.

"Ovo je teška situacija i svi sigurno želite odgovore. Najbitnije je da smo poduzeli neophodne korake, a o ostalim potezima ćete veoma brzo saznati. Nadam se da razumijete što vam danas ne mogu dati sve odgovore i da je privatnost umiješanih trenutno najbitnija", rekao je PR tima Kyle Davidson.

Oglasi

Melanie i Connor Bedard u noći izbora na NHL draftu (Foto: NHL)

On također tvrdi da su priče o bilo kakvoj aferi odvratne gluposti.

"Ovo nema veze s porodicom bilo kojeg igrača. Odvratno je tako nešto pomisliti", riječi su Davidsona.

Mama Connora Bedarda, atraktivna Melanie, našla se u centru pažnje ljetos, kada je njen sin dobio veliki priznanje prvim izborom na draftu.

Njena pojava oduševila je mnoge. Dosta je bilo žestokih komentara, a mnogi su poželjeli da prvim pikom izaberu upravo nju.

Čini se da je i Perry birao. Izazvao je veliki skandal i ostaje nam da vidimo je li zaista došlo do afere ili su to samo priče koju su donijeli američki mediji.

Gdje ima dima, ima i vatre. Mama Melanie je stalno uz sina i vrlo je moguće da je bilo određenih kontakata.

Oglasi