Zarađuje bogatstvo pokazivanjem stražnjice na stadionu, a onda joj je policija pokucala na vrata

Navijačica Barija ponovo u centru pažnje

Zarađuje bogatstvo pokazivanjem stražnjice na stadionu, a onda joj je policija pokucala na vrata

Endin Čaušević
Teme:

Jedna navijačica italijanskog niželigaša Barija našla se u centru pažnje nakon što je počela pokazivati svoju stražnjicu na utakmicama ovog kluba.

Ona je strastveni navijač Barija i našla je način kako da dolaske na utakmice učini znatno zanimljivijim, a pored toga da pokuša da zaradi na tome.

Radi se o djevojci koja je poznata pod imenom "Coyote Cutee" na OnlyFansu, te zarađuje novac objavljivanjem golišavih fotografija i videa na svom kanalu na OnlyFansu.

Mjesečna pretplata za njene golišave nastupe iznosi 25 dolara, a ova 21-godišnjakinja pronašla je način kako da se promoviše širom svijeta i jasno je da joj je to itekako "upalilo".

The OnlyFans user is a regular at Stadio San Nicola

Ona je počela da se skida na utakmicama Barija i da pokazuje svoju stražnjicu, a sve to zabilježi i fotografijom koju kasnije objavi na društvenim mrežama.

Oglasi

Prije nekoliko sedmica našla se u centru fudbalske javnosti nakon čega je znatno porastao interes za njen OnlyFans profil što je jasan znak da je uspjela pokazivanjem svoje stražnjice privući nove fanove.

Coyote Cutee loves going to Bari games

Ona posjeduje i sezonsku ulaznicu za utakmice Barija, ali nije očito slutila da bi joj skidanje na stadionu San Nicola moglo donijeti i velike probleme.

Naime, mediji na Apeninima objavili su da je italijanska policija počela istragu protiv ove djevojke zbog njenog skidanja na tribinama. To je izričito zabranjeno u Italiji i jasno je da bi se mogla naći u velikom problemu.

Policija ju je čak posjetila na adresi na kojoj živi kako bi je informisali o istrazi koja je pokrenuta, te su joj objasnili zbog čega su to napravili.

Oglasi

She studies digital communication

Corriere dello Sport je objavio da bi ova djevojka mogla dobiti žestoku novčanu kaznu ukoliko se ispostavi da je prekršila pravila, te bi na kraju sve mogla skupo platiti što očito nije očekivala.

Navodno, ona trenutno mjesečno zarađuje oko 4.000 eura i redovno još uvijek dolazi na mečeve Barija, a mediji u Italiji objavili su da je ona uzdrmana odlukom policije da počne istragu protiv nje.

Coyote Cutee charges £22 a month

Špekuliše se da bi kazna mogla biti i preko 30.000 eura što bi za ovu 21-godišnjakinju bio sigurno veliki udarac iako je povećala svoju pretplatu na OnlyFansu i počela zarađivati zaista ogroman novac golišavim fotografijama i videima.

Top Komentari

SA1921BA
U glavi dotične samo tanka nit koja drži uši da ne otpadnu
5 2
King_Kenny
...dobra straznjica.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti