Kako je Ronaldo reagovao na uništavanje Bugattija? Paparazzi sve zabilježili

Portugalac na Mallorci

Kako je Ronaldo reagovao na uništavanje Bugattija? Paparazzi sve zabilježili

A. Čaušević

U ponedjeljak oko 11 sati na Mallorci je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je uništen Bugatti Veyron jedan od najomiljenijih Ronaldovih automobila.

Ronaldo se sa porodicom već neko vrijeme nalazi na Mallorci gdje uživa u zasluženom odmoru poslije naporne sezone.

Najpoznatiji fudbaler na svijetu je dao da se na Mallorcu dostavi i jedno od njegovih omiljenih vozila, Bugatti Veyron kojeg je svojevremeno platio 2.1 miliona eura.

Jedan od Ronaldovih uposlenika je dobio dozvolu da vozi skupocjeno vozilo, ali nije se sve dobro završilo pošto je udario u jedan zid te je uništio automobil.

Došlo je do značajne materijalne štete tako što je uništen zid, auto je također ''stradalo", dok na sreću nije bilo povrijeđenih.

Oglasi

Ipak, Ronalda i nisu previše pogodile vijesti da je uništen njegov automobil jer su nekoliko sati poslije paparazzi fotografisali Portugalca kako se zabavlja sa sinom.

Cristiano Ronaldo marked Father's Day by taking to the sea with his son

Naime, zvijezda Manchester Uniteda je sa svojim 12-godišnjim sinom koji je nosio dres Potugala, a Ronaldo je djelovao sve osim kao da je zabrinut.

Ronaldo has been soaking up the sun while enjoying some down time

Inače, Ronaldo je u nedjelju sa svojim sinom proslavio Dan očeva tako što se odlično zabavljao na jahti vrijednoj 5.5 miliona funti.

Bogatstvo slavnog fudbalskog asa se procjenjuje na više od milijarde, tako da gubitak Bugattija za njega predstavlja siću.

Oglasi

Najnovije vijesti