Zna se ko je uništio Ronaldov Bugatti jučer u Mallorci, za medije je imao samo jednu molbu

Puno ime i prezime nisu otkrili

Zna se ko je uništio Ronaldov Bugatti jučer u Mallorci, za medije je imao samo jednu molbu

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo jučer nije bio baš sretan kada je čuo da je jedan od njegovih radnika slupao njegov Bugatti Veyron.

Ronaldo je za ovaj automobil izdvojio nevjerovatnih 2.1 milion eura prije nekoliko godina. Portugalac se trenutno nalazi na odmoru s porodicom na Mallorci, a odlučio je da i ovaj automobil bude njemu pri ruci.

No, dok je jučer Ronaldo išao prema jahti koja je usdrena blizu obale Mallorce dobio je vijesti koje su ga šokirale.

Naime, jedan od njegovih radnika je odlučio da provoza Bugattija, te je zbog velike brzine izgubio kontrolu i zabio se u zid.

Najvažnije je da je on prošao bez ozbiljnih povreda, dok je šteta na automobilu dosta velika. Motor nije stradao, ali će Ronaldo morati potrošiti dosta novca na popravku ovog automobila.

Španski mediji objavili su danas da je poznato ko je jučer vozio automobil, te da je za volanom bio jedan od Ronaldovih tjelohranitelja koji je imao nekoliko sati slobodno dok su ostali bili u Ronaldovoj pratnji.

Ipak, Ronaldo je tražio od medija da ne objavljuju javno ime ovog tjelohranitelja što su oni, barem zasada, ispoštovali. Pokušali su u potpunosti sakriti informacije o tome koje vozio Bugattija, ali je procurila informacija da se radi o jednom od Ronaldovih tjelohranitelja.

Top Komentari

Mowzilla
Da li je moguce da idalje pisete o yebenom Bugattiju? Mene kao urednika portala bi bilo sramota! Pa vi odavno vise niste vjerni svom imenu portala. Ja ne znam gdje je kod vas zapelo, ali vi izgleda hocete da nadmasite portale tipa klix, avaz i njima slicnim. Sta je bilo sa detaljnim izvjestajima o mladim talentima ili zaboravljenim sportasima? Je li vam to mrsko odraditi intervju neki pa makar bio preko skype-a? I zasto niste u stanju da nabavite sebi profesionalnu opremu kada je se na pressicama, u mix zonama i kod izjava? Bruka, jad i cemer, nije ni cudo sto vas obicna raja napusta...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi