Fanovi analizirali fotografiju Ronalda i zapazili detalj: 'Pa za to nije dao više od 14 eura'

Zna i Ronaldo biti skroman po potrebi

Fanovi analizirali fotografiju Ronalda i zapazili detalj: 'Pa za to nije dao više od 14 eura'

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je jedan od najbogatijih nogometaša i sportista općenito u svijetu, ali očigledno i on zna da bude skroman.

Buduća supruga Ronalda Georgina Rodriguez je objavila porodičnu fotografiju i nije očekivala da će jedan detalj mnogima zapasti za oko.

Naravno, svi hvale tu bajkovitu vezu Ronalda i Georgine, fantastičan porodični odnos, ali isto tako - zaključuju da postoji i doza skromnosti u domu zvijezde Juventusa.

U cijelom tom glamuru, na fotografiji jedna od dvije kćeri sjedi na stolici koju Ronaldo i buduća supruga očito nisu kupili u nekoj skupoj trgovini s nerazumnim cijenama.

To je jednostavna stolica za hranjenje djece koja se može kupiti u svakoj običnoj trgovini. Jedan od fanova je odmah napisao da je cijena takve stolice svega 14 eura.

"Pa za to nije dao više od 14 eura...", napisao je jedan od korisnika ispod fotografije koji je, kao i mnogi, najzad mogao pronaći komad u kući Ronalda a da nije papreno plaćen.

Top Komentari

Matic
Takve gluposti analiziraju osobe ciji IQ ne prelazi isti taj broj od 14 i koji toliko ne zarade za cijeli mjesec.
5 1
samobezstresa
Koliko ti život mora biti mizeran da ovo upratiš??? Pa radi malo na sebi hajvanu..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi