Ronaldo i Georgina napustili luksuznu vilu nakon samo deset dana zbog bizarnog problema

Nisu mogli da spavaju noću

Ronaldo i Georgina napustili luksuznu vilu nakon samo deset dana zbog bizarnog problema

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je nakon 12 godina odlučio da je vrijeme da se vrati u Manchester United.

Portugalac je u finišu ljetnog prelaznog roka sve iznenadio odliukom da napusti Juventus i na kraju je potpisao dvogodišnji ugovor s Unitedom gdje bi mogao završiti svoju karijeru.

Ronaldo je s porodicom doputovao u Manchester nakon reprezentativne pauze kako bi pronašli kuću u kojoj će živjeti i to su uspjeli poprilično brzo da urade.

Cristiano i Georgina izabrali su vilu u Manchesteru čija je cijena čak šest miliona funti i činilo se da su itekako zadovoljni onim što im ova luksuzna vila nudi. Međutim, samo desetak dana kasnije sve se promijenilo.

Engleski mediji objavili su jučer da su Ronaldo i njegova porodica preselili u drugu vilu koja se nalazi u Cheshireu i to zbog bizarnog razloga.

Naime, kako navode engleski mediji Ronaldo i njegova porodica bili su nezadovoljni u luksuznoj vili u kojoj su živjeli tek desetak dana i to zbog buke ovaca koje su ih budile po noći.

Oglasi

Luksuzna vila nalazi se u blizini farme s ovcama, ali Ronaldo nije shvatio da će to predstavljati problem. No, ubrzo je bilo jasno da je navečer prevelika buka koju prave ovce zbog čega nije mogao da spava kako treba.

Zbog toga su Ronaldo i Georgina odlučili da je vrijeme za selidbu i brzo su pronašli novu vilu. Ronaldu je odmor između utakmica i treninga itekako bitan, a jasno je da to nije imao u ovoj vili čija je cijena čak šest miliona funti.

Njihova nova vila je također itekako luksuzna, a inače košta oko tri miliona funti. Imanje je ograđeno prirodom i za Ronalda je ovo bio odličan izbor jer je živio u blizini kada je bio član Manchester Uniteda u prvom mandatu.

Ronaldo je sjajno počeo u dresu Manchester Uniteda, a novu priliku za pogodak ima već u nedjelju na gostovanju kod West Hama. MaxBet kladionica vam daje mogućnost da se okladite na ovaj meč i hrpu zanimljivih opcija, a više o tome OVDJE.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Sada je sigurmo blizu neke farme koza.
2 0
ako1986
Ma naso covjek jeftiniju kucicu pa da se ustedi....stipsa...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi