CR7 supruzi Georgini mjesečno šalje vrtoglavu cifru samo za održavanje kuće
Foto: Instagram - @georginagio

Portugalci smatraju da je ovo previše

CR7 supruzi Georgini mjesečno šalje vrtoglavu cifru samo za održavanje kuće

Eldar Ganibegović

Bračni par Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez definitivno je jedan od najpoznatijih na svijetu.

Njih dvoje zajedno, ali i individualno, zarađuju mnogo novca, te se brinu da svojoj djeci obezbijede najbolje uslove za život.

I Cristiano Ronaldo i Georgina potječu iz skromnih porodica bez finansijskih sredstava, a razina koju su dosegnuli rezultat je njihovog napornog rada.

Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u historiji, a ugovori su mu u skladu s rezultatima. Uz sve to, on je najpraćenija osoba na Instagramu, s 420 miliona pratitelja. Georgini ni po tom pitanju ne ide baš loše – ima skoro 37 miliona pratitelja.

Kako prenosi "El Nacional", Georgina zarađuje desetke hiljada eura mjesečno samo zbog reklama koje postavlja na svom Instagram profilu. Iznos koji treba uzeti u obzir, što ukazuje da je ona neovisna žena. 

Oglasi

Isti list prenosi i da Cristiano Ronaldo izdvaja vrtoglavu cifru novca za održavanje kuće.

Kako bi se pobrinuo da sve prođe kako treba u njegovoj odsutnosti, Cristiano šalje Georgini oko 100.000 eura mjesečno, a u Portugalu je ta cifra ocijenjena kao prevelika.

Napadač zarađuje oko 500.000 eura sedmično u Manchester Unitedu i stoga Cristiano želi biti siguran da Georgini i djeci ništa ne nedostaje. Ne želi da osjete nedostatke koje je on osjetio u djetinjstvu.

Ronaldo je u nedjelju na svom Instagram profilu objavio porodičnu fotografiju s opison "Porodica je sve". U manje od 20 sati objava je skupila 8,5 miliona.

Top Komentari

Abramhimovic
U 20 sati skoro 9M lajkova je premalo na osnovu koliko on i ona imaju pratitelja
1 0
E.Car
Pa sta?!?!?! Održavanje je skupo! Treba održavati silna auta, kuću, vrt, nju!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi