Cijena Ronaldove pidžame je poput plate iz snova za obične smrtnike

Živi maksimalno raskošno

Cijena Ronaldove pidžame je poput plate iz snova za obične smrtnike

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je veoma aktivan na društvenim mrežama gdje vrlo često pokazuje neke od detalja iz svog svakodnevnog života.

Najpopularniji fudbaler današnjice će uskoro po peti put postati otac pošto se bliži termin poroda Georgine Rodriguez i Portugalac ne krije sreću zbog toga.

Ronaldo objavljuje i fotografije sa svojom djecom, a kućna odjeća koju bira privlači ogromnju pažnju njegovih brojih fanova.

Na jednoj od posljednjih objava njegove partnerice Georgine može se vidjeti kako Ronaldo uživa u igri sa svojom djecom.

Ronaldo je na sebi nosio crne široke pantalone i crno-bijelu majicu dugih rukava. Radi se majici marke Balmain čija je cijena čak 790 eura.

Oglasi

Međutim, pravi dragulj Ronaldove kućne odjeće je pidžama. Za spavanje kombinuje jednostavnu bijelu majicu sa parom svilenih bermuda, tačnije modelom iz kolekcije Oblique modne marke Dior.

No description available.

Ova odjeća se prodaje po cijeni od 1.200 eura iako trenutno uopšte nije dostupna kombinacija kao ona što nosi Ronaldo.

Generalni dojam je da Ronaldo ne može bez markirane odjeće. Čini se da i u svom domu nosi posebno dizajniranu odjeću i nastoji da maksimalno živi u luksuzu.

No description available.

Ronaldo je do sada u karijeri od ugovora i sponzora zaradio više od milijardu eura, u Manchester Unitedu sedmično zarađuje više od 500.000 eura pa ne čudi zašto ne štedi novac. 

Top Komentari

Mostarac94
Covjek raklamu baci za pidzamu sto je dzabe dobio, a odmah 5000 ljudi ode da kupi istu.. tako to ide
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti