Georgina ne želi zavisiti od Ronaldovog novca: "Ono što imam u banci sama sam zaradila"
Foto - Instagram

Nije kao obična žena fudbalera

Georgina ne želi zavisiti od Ronaldovog novca: "Ono što imam u banci sama sam zaradila"

Midhat Šljivak

Argentinsko-španski model Georgina Rodriguez (28) postala je poznata širom svijeta zbog veze s jednim od najboljih fudbalera svijeta Cristianom Ronaldom.

Georgina i CR zajedno su od 2017. godine. Zajedno imaju jedno dijete, djevojčicu Alana Martinu, a uskoro će postati roditelji blizanaca.

Ljubav Georgina i Cristiano često pokazuju na društvenim mrežama. Zbog toga je dosta i brojnih negativnih komentara, posebno prema Georgini, koju optužuju da je iz interesa s Ronaldom.

Međutim, atraktivni model odbacuje takve navode i jasno poručuje da je silno zaljubljena u Ronalda, kao i da ima svoj vlastiti račun, nezavisan od Cristiana.

"Ide mi dobro proteklih godina, ali naporno radim", rekla je Georgina i o činjenici da je žena vrhunskog fudbalera i velike zvijezde je rekla:

Oglasi

"Ponekad me nazivaju ženom fudbalera na odvratan način, ali to me ne dira. Presretna sam što sam s Cristianom Ronaldom, volim ga i sretna sam s njim. Znam da mi se otvaraju mnoga vrata samo zbog njegovog imena, ali sve što imam na računu sam sama zaradila. Ponosna sam na sebe i kako upravljam karijerom, te zbog načina na koji se posvećujem poslovnim i privatnim obavezama", rekla je Georgina za magazin Forbes.

Te obaveze se uglavnom odnose na društvene mreže i brojne promocije.

"Svjesna sam utjecaja kojeg imam na društvenim mrežama i uvijek pokušavam djelovati pozitivno i s poštovanjem prema drugima. Ne plašim se odgovornosti. Znam da te uvijek neko voli manje, neko više, ali ja uvijek sve radim iz srca", poručila je Georgina.

Oglasi