Irina Shayk fotografisana dok se svlači: "Ronaldo, vidiš li šta si izgubio?"

Stražnjica u prvom planu

Irina Shayk fotografisana dok se svlači: "Ronaldo, vidiš li šta si izgubio?"

E. Škorić

Sa 36 godina Irina Shayk i dalje je kraljica modne piste i miljenica velikih dizajnera.

Riccardo Tisci iz Burberryja ili Jean Paul Gaultier su među onima koji je imaju kao muzu u svojim prezentacijama ili kampanjama. Ruska ljepotica sada je promovisala ljetnu kolekciju za poznatog francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera.

Na Instagramu je tom prilikom objavila i neke zapaljive slike. Na jednoj od njih svlači se na plaži, ali u prvi plan dolazi njena stražnjica, pa su fanovi ubrzo počeli da reaguju, a mnogi od njih sjetili su se Cristiana Ronalda, koji je nekada bio sa Irinom.

"Ronaldo, vidiš li šta si izgubio", "Cristiano, vrati joj se!", "Ova žena je Bog" ili "Kako možeš biti seks!", neki su od komentara na Instagramu ispod slike.

Portugalac je od 2010. do 2015. godine bio sa Ruskinjom, da bi se ona potom spojila sa jednim od najzgodnijih holivudskih glumaca Bradleyjem Cooperom, kome je rodila djevojlicu. Njih dvoje prekinuli su dvije godine kasnije, ali su ostali u prijateljskom odnosu zbog djevojčice.

Od tada je Irina nekoliko bila često povezivana s Kanyeom Westom, no supermodel nikada nije potvrdio tu vezu, pa je ostalo sve na pretpostavkama.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSNpI-2IuPG/[/instagram]

Oglasi