Ronaldu je dosta svega! Otkriveno pravo lice Georgine, nevjerovatno je kako ponižava svoje "drage"

Španski mediji pišu o detaljima

Ronaldu je dosta svega! Otkriveno pravo lice Georgine, nevjerovatno je kako ponižava svoje "drage"

Admin Čaušević

Kritike s kojim se Georgina Rodriguez suočava zbog ponašanja prema svojim prijateljima vrlo su oštre, a na njenim profilima na društvenim mrežama nemoguće je pronaći iti jednu. 

Dugogodišnju partnericu Cristiana Ronalda su opisali kao kao egocentričnu osobu bez trunke poniznosti zbog načina na koji se ponaša.

Nisu zanemarena ni poniženja kojima izlaže svoje prijatelje. To je ustvari neka vrsta "igraž" između slavne influencerice i takozvanih "dragih" kako ih ona naziva.

Jedna od takvih situacija je i kada je Georgina zamolila jednu od prijateljica da obuje nove čizme kako bi ih joj poklonila.

Georgina i lažne prijateljice tokom snimanja Netflixovog dokumentarca

I što je najfrapantnije, njena prijateljica bez oklijevanja pristaje na to: "Bila je trudna i imala je elefantijazu", pravdala se kasnije prijateljica kasnije.

Bilo je to još poniženja. Tako je Georgina djevojkama pokazala tek pristiglu novu Hermes torbu i bez oklijevanja im je rekla: "Ne dirajte je rukama, uzmite je ovim."

Oglasi

Riječ je o torbici koja košta 380.000 eura, a prije nego što im je predala torbu prvo je ručku omotala platnenom krpom u kojoj je torba bila upakovana.

[twitter]https://twitter.com/TelevisaPuebla/status/1642664707759939585[/twitter]

Ronaldu navodno ovakve i slične situacije, očito, nimalo ne prijaju. I to uzrokuje glasine o udaljenosti između najglamuroznijeg para današnjice.

Zapravo, već se spekulira o krizi u paru jer je Georgina sebe dala previše toga za pravo i bez suzdržavanja pokazaju svoje stvari i razmeće se s njima na povrašan način, a ta pretjerana razmetljivost se uopšte ne sviđa Portugalcu.

Ronaldu prema nekim glasinama smeta i to što je Georgina "navučena" na shopping i da troši previše novca u noćnim izlascima.

Ovaj par je zajedno već šest godina. Georgina je Ronaldu rodila dvoje djece, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok poznati fudbaler putem surogat majki ima još troje potomoka: Cristiano Ronaldo Junior, Eva i Mattea.

Top Komentari

DamirT
Jbg, do jucer radila u prodavnici na kasi, a danas ima milione zbog njega. Klasicna sponza kojoj su pare udarile u glavu
0 0
Drakulaaa
Fuksa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi