Snimak od šest sekundi pokazuje koliko se Ronaldo boji Georgine: Jednim potezom ga je zaledila!

Scena sa novogodišnje zabave

Snimak od šest sekundi pokazuje koliko se Ronaldo boji Georgine: Jednim potezom ga je zaledila!

A. Čaušević

Veza Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez posljednjih je mjeseci imala uspona i padova. Bez obzira na sve oni su i dalje zajedno, a jedan od najpoznatijih slavnih parova današnjice vrlo često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života.

Snimak dug šest sekundi sa novogodišnje zabave u Portugalu na kojem se može vidjeti kako se Ronaldo ludo zabavlja dok ga Georgina nije ukorila je postao viralan.

Najpoznatiji fudbaler današnjice je bio veseo i raspoložen, grohotom se smijao, ali tada se najbolje vidjelo da se i velika zvijezda kao što je Ronaldo boji pogleda svoje partnerice.

I dok je Cristiano uživao i smijao se usred zabave, odjednom je osjetio sumorni pogled svoje partnerice Georgine Rodriguez kojoj očigledno nije bilo ni blizu zabavno.

Svojim jednostavnim gestom natjerala je Ronalda da to primijeti što je portugalskog asa natjeralo da se promijeni te postane ozbiljan.

Oglasi

Na snimku se može vidjeti i Ronaldova majka, Dolores Aveiro, koja se očito također zabavljala i smijala dok je gledala plesni podij, ne sluteći da joj je potencijalna snaha u međuvremenu pogledom ukorila sina.

Je li Georgina trudna?

Početkom januara Georgina je objavila objavu u kojoj je upozorila na moguću trudnoću. Nakon božićnih praznika objavila je fotografiju u privatnom avionu popraćenu sljedećim tekstom. "Moja porodica, moj život", uz fotografije s djecom i drugim porodičnim prijateljima.

Nakon objave neki od njenih pratitelja odlučili su je direktno pitati, iako ona, kao i obično, nije odgovorila ni na jedno od pitanje.

Ako je to istina, time bi se stavila tačka na informaciju objavljenu prije nekoliko mjeseci o čestim svađama između para, kao i Georginin napet odnos s porodicom Cristiana Ronalda.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/georgina-rodriguez-cristiano-ronaldo-socni-snimci/463647[/instagram]

Tada se nagađalo da Ronaldu smeta i luksuzan način života kojeg vodi poznata influenserica te se špekulisalo i o mogućem raskidu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi