Mirta Šurjak iznenadila sve na Instagramu, objavila fotografiju, pa označila Ronalda i Georginu

Poklon za pamćenje

Mirta Šurjak iznenadila sve na Instagramu, objavila fotografiju, pa označila Ronalda i Georginu

E. Čaušević

Hrvatska novinarka Mirta Šurjak našla se ponovo u centru pažnje zbog objave na Instagramu u kojoj je označila Cristiana Ronalda i Georginu Rodriguez.

Mirta je dobro poznata na ovim prostorima jer već godinama radi kao sportska novinarka, a prvenstveno prati Hajduk prema kojem ne krije svoju ljubav.

Ova prelijepa novinarka često se nalazi u centru pažnje zbog svog izgleda i golišavih fotografija na Instagramu, no ovaj put sve to palo je u drugi plan.

Mirta Šurjak je danas imala zanimljivu objavu na Instagramu koja je "zapala za oči" mnogima, te su zastali kada su vidjeli njen story.

Naime, mnogima je bilo iznenađujuće što je Mirta u storyju označila Cristiana Ronalda i njegovu izabranicu Georginu Rodriguez, no ubrzo je bilo jasno zašto je to uradila.

Oglasi

Ona je jednoj članici svoje obitelji odlučila za rođendan da pokloni poseban poklon, a u pitanju je Ronaldov dres iz Al Nassra.

Mirta je "potegnula veze" kako bi došla do Ronaldovog dresa, a da stvar bude još zanimljivija Portugalac se na isti potpisao i teško da će bilo šta moći nadmašiti takav rođendanski poklon.

   Fotografija koju je na Instagram storyju danas objavila hrvatska novinarka Mirta Šurjak

Hrvatska novinarka je očito preko Ronalda i Georgine uspjela da ispuni rođendansku želju jednoj članici svoje obitelji i zbog toga se zahvalila Portugalcu i njegovoj izabranici što su joj izašli u susret.

Inače, Mirtu na Instagramu prati preko 80.000 ljudi i bit će zanimljivo vidjeti da li će Ronaldo ili Georgina podijeliti story poznate hrvatske sportske novinarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi