Haos u Kini: Navijači provalili u hotel Al-Nassra, utakmice odgođene zbog povrede Cristiana Ronalda!
Lude scene u Kini - Pomama za Cristianom Ronaldom.

Vlada opšte bunilo

Haos u Kini: Navijači provalili u hotel Al-Nassra, utakmice odgođene zbog povrede Cristiana Ronalda!

E. Ganibegović

Al-Nassr je trebao igrati neke utakmice u Kini, no od toga nema ništa. Sve je otkazano, Cristiano Ronaldo je povrijeđen, a navijači su napravili haos u hotelu.

"Žao mi je što vas moram obavijestiti da će Al Nassr Winter Tour biti odgođen zbog fizičkih problema Cristiana Ronalda", saopštio je organizator događaja na press konferenciji, na kojoj se oglasio i prvi čovjek Al-Nassra te poručio:

"Vratit ćemo se u Kinu što je prije moguće i igrati utakmice protiv Shanghai Shenhue i Zhejianga u Kini nakon što su odgođene."

Imao je šta da kaže i Cristiano Ronaldo. Izvinuo se navijačima u Kini.

"Želim se ispričati kineskim navijačima. Znam da su svi tužni jer sam i ja tužan", rekao je Ronaldo i dodao:

"Kao što znate, u fudbalu postoje stvari koje ne možete kontrolisati, a ja sam također igrač koji se ne povrijeđuje često iako sam igrao 22 godine".

Oglasi

Nakon toga uslijedila je pomama navijača. Provalili su u hotel da vide Cristiana Ronalda. 

Uzvikivali su njegovo ime, dozivali ga, no za sada nije poznato da li su ga i sreli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije