Georgina je samo špijun u Ronaldovom životu? Otkriveno deset stvari kako je uništila Portugalca

Nevjerovatna tvrdnja stiže iz Italije

Georgina je samo špijun u Ronaldovom životu? Otkriveno deset stvari kako je uništila Portugalca

A. Čaušević

Internetom i društvenim mrežama kruži apsurdna i senzacionalna teorija zavjere koja se tiče Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda, a koja uključuje i Lionela Messija. 

Postoji čak 10 tačaka, tragova, koji bi formirali makijavelistički plan osmišljen da otkrije pravu prirodu Georgine u Ronaldovom životu: "špijun koji će uništiti Cristiana".

Rimski list Corriere dello Sport je naveo listu tačaka koje je Georgina napravila posljednjih godina što je dovelo do pada višestrukog osvajača Zlatne lopte.

1. Georgina Rodriguez je 2014. godine započela novi posao u Gucciju, kompaniji koja je sponzorirala Messija od 2012. U to vrijeme Georgina je bila nepoznata i nije imala sjajnu biografiju, pa je pomalo čudno da je uspjela dobiti posao u tako velikom brendu u svijetu mode. Ronaldo je upoznao Georginu u Gucci prodavnici 2016. Zanimljiva je napomena da je Georgina prebačena iz trgovine u Valenciji u prodavnicu u Madridu samo mjesec dana prije nego što se susrela sa CR7. Radila je u Valenciji dvije godine prije nego što se promijenila i odmah upoznala Ronalda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CluD-RaBSj-/?hl=en[/instagram]

2. Plan je započeo onog trenutka kada je upoznala Ronalda. Počeli su izlaziti, družiti se i jesti zajedno. Tamo ga je pokušala hraniti nezdravom hranom kako bi odatle uništila njegovu građu "22-godišnjaka".

Oglasi

3. Stalno ga je odvlačila od fudbala. Ronaldo je u nedavnom intervjuu rekao i da je morao da spava u različitim sobama noći prije mečeva kako bi mirno spavao. Georgina je započela pravo ispiranje mozga, odvrativši ga od fudbala.

4. Zatim ga je počela izglađivati i ne hraniti nekoliko dana između 2019. i 2020. To je razlog njegovog naglog "pada" u brzini i trčanju.

5. Nekoliko puta je komentarisala neke Messijeve fotografije, iako je znala koliko se Cristianu to ne sviđa. Messi je umjesto toga platio profesionalnim plesačima kako bi Ronalda učinio ljubomornim, pokušavajući mu uništiti lični život, što je uticalo na njegove nastup na terenu.

6. Redovno je objaljivala o svojoj posjeti u Las Vegasu, mjestu za kojeg Ronalda veže burna prošlost. Ovo je očigledno bio pokušaj da izazove njegov PTSP – on zna da CR7 ne može ići tamo iz fudbalskih razloga. Jeste li primijetili da je Ronaldo počeo da nosi naočare tek kada je Georgina ušla u njegov život? To mu je uništilo vid.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClMIO8_N3-R/?hl=en[/instagram]

Oglasi

7. Usadila mu je antinacionalne kvalitete zbog kojih nije mogao dati 100% za Portugal, svoju zemlju.

8. Georgina je ošišala Ronalda sedmicu prije početka Svjetskog prvenstva. I "promašio" je svoj udarac glavom na samo nekoliko centimetara od centaršuta Brune Fernandesa.

9. Kada je Ronaldo prošao kroz lošu fazu u svojoj karijeri, a to je bilo kada ga je Ten Hag stavio na klupu, ona bi postavljala priče o svom sjedenju na klupi. Pokušaj ismijavanja Cristiana i poigravanje s njegovim mentalnim zdravljem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnKHvrfNGQ7/?hl=en[/instagram]

10. Kada je Messi osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu, Georgina je stavila sedam svjećica na njegovu rođendansku tortu, dajući nam nagoveštaj da ona stoji iza svega i ismijavajući Ronalda. Jadni Ronaldo nije mogao da to ne primjeti. To nije sve, nedavno je objavila fotografiju na kojoj je rukama napravila broj 2. To je i Ronaldov broj golova ove sezone.

Sve u svemu, teorija zavjere u koju će rijetko ko povjerovati...

Top Komentari

realannn
Ovo je bas jako, ne Pamtim kad kad sam se ovako ismijao
4 0
user1648466677
Ma niste vi normalni majke mi!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi