Ronaldo je kralj Instagrama, a ne zna da ga koristi: Greškom uključio live dok je gol sjedio u sauni

Fanovi su bili u čudu

Ronaldo je kralj Instagrama, a ne zna da ga koristi: Greškom uključio live dok je gol sjedio u sauni

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je krajem prošle sedmice postao prva osoba koja je na Instagramu došla do čak 400 miliona pratitelja na Instagramu.

Ronaldo je apsolutni kralj ove društvene mreže, a britanske novine pišu da on za svaku objavu na Instagramu otprilike naplati oko dva miliona eura. Iako mu ova platforma pomaže u ostvarivanju ciljeva, povećanju fanova i povećanju ionako osebujnog profita, Portugalac čini se ne zna najbolje da rukovodi Instagramom.

Naime, on je slučajno započeo live na Instagramu i za manje od minute skupilo se preko 700.000 pratitelja kako bi ga pratili i komunicirali s njim. Live je evidentno greškom aktiviran, pošto je Ronaldo bio gol u sauni.

Vidno zbunjen, Ronaldo nije rekao ništa, te je otprilike minutu pokušavao prekinuti prijenos uživo. Sve dok nije uspio u tome, njegov bivši saigrač na Old Traffordu, Rio Ferdinand (43), pitao ga je: "Šta ovo radiš, brate?" .

Mnogi su komentari Ronaldovih pratitelja koji su u čudu gledali Ronaldovu zbunjenu facu iz saune dok pokušava da ugasi live.

“Ronaldo ima 400 miliona pratitelja na Instagramu i ne zna ni kako to funkcioniše”, bile su neke od reakcija, prenosi Daily Star.

"Samo me Ronaldo mogao natjerati da gledam Instagram prijenos s njim koji ne radi apsolutno ništa", dodao je jedan od fanova.

U međuvremenu, Ronalda ne ide baš najbolje na zelenom terenu, a posljednji meč Manchester Uniteda, onaj protiv Burnleyja u gostima (1:1), počeo je kao rezerva, da bi tek u nastavku dobio šansu. U međuvremenu, njegova buduća supruga Georgina Rodriguez stekla je dodatnu popularnost nakon što je Netflix objavio dokumentarac o njenom životu pod nazivom "I am Georgina".

Top Komentari

tip
Nije greskom. To je uradjeno namjerno da ti imas clanak pisati jutros.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi