Georgina objasnila zašto ona i Ronaldo ne daju djeci mobitele i računare, pa otkrila kako se igraju

Mnogi kažu da malo pretjeruju u tome

Georgina objasnila zašto ona i Ronaldo ne daju djeci mobitele i računare, pa otkrila kako se igraju

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez nalazi se već nekoliko sedmica u centru pažnje nakon što je Netflix počeo prikazivati dokumentarac o njenom životu.

Georgina Rodriguez nalazi se već nekoliko sedmica u centru pažnje nakon što je Netflix počeo prikazivati dokumentarac o njenom životu.

Georgina je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi s Cristianom Ronaldom zbog čega je postala planetarno popularna. Na Instagramu je prati skoro 34 miliona ljudi, te zarađuje ogroman novac zahvaljujući sponzorskim ugovorima na ovoj društvenoj mreži.

Ona i Ronaldo imaju jedno zajedničko dijete, ali uskoro očekuju blizance. Također, Ronaldo ima još troje djece koje je dobio zahvaljujući surogat majkama, a on i Georgina ih zajedno odgajaju.

Ronaldo se našao nedavno u centru pažnje kada je izjavio da svom sinu Cristianu Junioru ne želi da kupi mobitel iako on to traži već godinama.

O toj temi u dokumentarcu je pričala Georgina koja je bila nešto detaljnija. Ona je otkrila zašto oni ne žele djeci da kupuju mobitele, ali i zbog čega im ne dozvoljavaju da vrijeme provode na računarima ili tabletima.

Oglasi

"Istina je da u kući nismo oni tipični roditelji koji daju djeci mobitele, tablete ili računare da ih zabave. Mi smo upravo suprotni od toga. Uvijek su u igru uključeni papir i olovka i razne društvene igre. Crtamo i volimo dosta da plešemo", rekla je Georgina i nastavila.

"Kada je tehnologija u pitanju užasna sam u tome i ne ide mi od ruke jer nemam stpljenja i vremena da se bavim time. Crtane filmove gledaju jedino onda kada ih baš ne možemo smiriti".

Georgina rođendanskim poklonom natjerala Ronalda na suze

Georgina je objavila kratki video na kojem se može vidjeti kako je Ronaldo reagovao na poklon koji je dobio.

Naime, ona je Ronaldu poklonila 150.000 funti vrijedan Cadillac Escalade. Samo je pitanje čijim ga je novcem kupila.

Top Komentari

Goran86
Boli nas quro.
2 0
Alen23
Pa ne daju kad imaju milijarde a mobitel ako se koristi kako treba može dosta pomoć u pronalšaku posla itd.. učenjem o.nekom poslu to je napredno šta će oni dat kad su obezbijediili 10 koljenu sve da ima obično dete koje završi srednju ili u srednjoj mu.mnogo olakšava u svemu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi